Til hovedmeny Til innhold

PAN Renhold AS

Prosessene går smertefritt med outsourcing av regnskap og lønn.

Pan renhold leverer renhold, kantinedrift og gulvpleie i Rogaland og Hordaland. Blant kundenes deres finner du kontorbygg på mellom 200 og 15000 kvadratmeter, verksteder, offentlige instanser og treningssentre. Medarbeiderne har lang og allsidig erfaring fra prosjektering og drift av ulike serviceoppdrag. Fra oppstarten av selskapet har Pan Renhold benyttet Proplan Time til å føre timelister og fra 2014 har Proplan Services hatt ansvaret for regnskap og lønnskjøring i organisasjonen

PAN har siden oppstart brukt denne formen for tjenester og integrasjoner, men valgte i begynnelsen av året og bytte regnskapsbyrå. Daglig leder Flemming Sørensen forteller hvordan han opplevde byttet; «Etter vi valgte å la Proplan Services ta seg av regnskap og lønnskjøring i organisasjonen opplevde vi dette som positivt. Vi fikk en ferdig løsning, og det var det vi ville ha. Det er viktig for meg at når jeg kjøper en slik tjeneste, så er det er en skreddersydd og samlet løsning, og med en kontaktperson å forholde oss til. Jeg ønsker ikke å få fakturaer på pulten min. Jeg foretrekker at alt går automatisk gjennom systemene våre. Integrasjonene fungerer slik som de skal, og vi har sett en forbedring på dette området etter endringen.»

 

"Ved å outsource regnskap og lønnskjøring  til Proplan Services, kjenner jeg meg trygg på at oppgavene blir gjort riktig og til rett tid."

 

Outsourcing av regnskap- og lønnskjøring har vært et bevisst valg for PAN; «For bedrifter på vår størrelse er det mye tryggere å ha et regnskapsbyrå som tar kontroll over alle prosessene. For oss ville det ikke vært aktuelt med en regnskapsavdeling, vi ville hatt en enkel regnskapsmedarbeider med ansvar for alt. Vi blir da blitt svært avhengig av denne ene personen, og måtte hatt stor tillit til at vedkommende er oppdatert på lover, regelverk og teknisk. Ved å outsource regnskap og lønnskjøring  til Proplan Services, kjenner jeg meg trygg på at oppgavene blir gjort riktig og til rett tid.»

Når vi ber Sørensen om å oppsummere sitt totalinntrykk av tjenesten, beskriver han det slik; «Gjennom Proplan Services får vi god oppfølging. Jeg opplever også at de er faglig dyktige og kompetente innen regnskap og lønn. Det er trygt og stabilt. Totalt sitter vi med et godt inntrykk av tjenesten. Om jeg skal trekke frem noe som jeg er spesielt fornøyd med, så er det vår faste kontaktperson. Samhandlingen mellom oss er god. Hun gjør at prosessene går smertefritt og ser til at løsningen fungerer som ønsket.»

Besøk Pan Renhold & Kantine sine nettsider.