Til hovedmeny Til innhold

MerVerdi AS

Fremtidsrettede systemer og rådgivningskompetanse = suksess for regnskapsbyrå.

MerVerdi AS er et autorisert og moderne regnskapsførerselskap som holder til på Sæter på Nordstrand i Oslo.  Ved hjelp av programvare fra Visma kan de levere effektive og automatiserte tjenester som sparer både dem og kundene for tid og penger. Da kan de i stedet fokusere på å være en strategisk rådgiver for kundene og hjelpe dem til å oppnå «mer verdi» i sine selskaper.

Vi snakker med daglig leder, Jørn Dølving, om hvordan de driver regnskapsbyrået sitt. «Vi ønsker å være et byrå som gir kundene noe mer enn bare tradisjonell regnskapsføring. Jeg har erfaring fra forretningsutvikling fra tidligere og ser at vi kan være en god samarbeidspartner når det gjelder strategisk utvikling. Hvordan kan for eksempel kunden øke lønnsomheten i sitt selskap?», forteller Dølving.

"Visma-produktene gir en god plattform for å kunne tilby 100 % elektronisk regnskapsføring."

Målgruppen er små og mellomstore selskaper og for å håndtere den daglige driften av kontoret benytter de seg av Visma Business Regnskapsbyrå som grunnsystem. I tillegg bruker de Visma Dokumentsenter og en rekke autoprodukter som AutoPay, Webfaktura og Visma.net Expense. «Visma-produktene gir en god plattform for å kunne tilby 100 % elektronisk regnskapsføring til de kundene som ønsker det. Vi ser en stadig økende etterspørsel etter dette.» kan Dølving fortelle.  Spesielt vil han trekke frem Visma Dokumentsenter som «grunnstammen» i arbeidet som utføres. Det fungerer veldig godt.

"Vi har funnet oppskriften på hvordan man skal drive et suksessfullt regnskapsbyrå i fremtiden."

Som Visma-kunde forholder Merverdi seg til sin forhandler når det gjelder oppfølging og support. De har hatt Visma-produktene lenge men valgte nylig å bytte til Proplan som sin nye forhandler. Mye av grunnen var at de ønsket en lokal forhandler som kunne være tettere på. De er godt fornøyd med supportavtalen med Proplan og at det er enkelt å forholde seg til en fast kontaktperson når det gjelder det kommersielle og supportsenteret når det gjelder produktbistand.  
MerVerdi AS lever opp til navnet og visjonen sin både med tanke på at firmaet er fremtidsrettet når det gjelder teknologi og arbeidsmåter, samt at de tilfører sine kunder en merverdi gjennom rådgivning. Dølving mener dette er noe av grunnen til at de ikke opplever konkurransen så sterkt og har meget lojale kunder. MerVerdi AS har på mange måter funnet oppskriften på hvordan man skal drive et suksessfullt regnskapsbyrå i fremtiden.