Til hovedmeny Til innhold

Sverre Kjetil Lima ny rådgiver i Proplan Utvikling

Sverre Kjetil Lima var på plass som ny rådgiver i Proplan utvikling på skuddårsdagen 29. februar 2016.

Sverre Kjetil kommer fra selskapet DSS Consulting hvor ERP og forretningsprosesser har stått sentralt. Hos Proplan vil han fra starten av jobbe særlig med utleie- og serviceoppfølgingssystemet Proplan Insight. 

I de siste årene har han primært jobbet med rådgivning og implementering av SAP Business One og Maringo Project Management. ERP-erfaringen hans dekker dessuten Movex, Concorde XAL, Axapta, Hansa og Mamut. 

Effektiviseringsbehov

– Å jobbe med ERP og prosjektstyring er spennende. Du kan som ekstern konsulent knapt komme tettere på kundenes strategiske og driftsrelaterte problemstillinger. Det blir å jobbe som team for å effektivisere og forbedre forretningsprosesser. Sjeldent har dette vært viktigere enn akkurat nå, sier Sverre Kjetil.

Miljøet i Proplan er langt fra nytt for ham. Han har både vært kunde og gjennom årene hatt et godt samarbeid med medarbeidere i Proplan overfor felles kunder.

– Proplan har solid forankring i markedet og et sterkt faglig miljø med både konsulenter, utviklere og spennende prosjekter. I sum utgjør dette en spennende base for å jobbe med oppgaver som både er min kjernekompetanse og engasjerer meg sterkt, sier Lima.

Proplan Insight

Han får  Konsulentsjef Øyvind Torseth i Proplan som sin nærmeste leder og vil primært jobbe med Proplan Insight selv om også Visma Business, Visma Superoffice  og andre programvareløsninger vil stå på arbeidslisten. 

Proplan Insight er en løsning som automatiserer og forenkler prosesser innenfor service og utleie slik at utnyttelsesgraden av utstyret øker samtidig som ressursbruk og investeringsbehov blir redusert. Systemet åpner også markedsmuligheter for utstyrsleverandører som vil tilby servicetjenester i ettermarkedet.