Til hovedmeny Til innhold

Vi søker konsulent i Oslo

Vi ser etter en ERP konsulent med god forretningsforståelse og gjerne erfaring med skybaserte tjenester.

Arbeidsoppgaver

Som konsulent i Proplan vil du få ansvar for å hjelpe våre kunder å bruke ERP løsningene selskapet har levert på en god og effektiv måte. Du vil bistå i prosessen fra implementeringen av et nytt system, til å hjelpe kunden våre å bruke systemene på en enda bedre måte. Du vil være en prosjektleder, veileder og forretningsutvikler som understøtter avdelingens visjon om å bli østlandets beste ERP partner.

Ønskede kvalifikasjoner

Høyere utdanning innen økonomi eller IT er en fordel, men ikke påkrevd. Vi leter etter en person som skal være vår spydspiss innen ERP og det er derfor viktig at du har god forretningsforståelse og gjerne erfaring med ERP og da særlig skybaserte tjenester. Vi er leverandør av VISMA og Huldt & Lillevik sine systemer og innehar du kompetanse, eventuelt sertifiseringer innen dette er det en stor fordel.

Personlige egenskaper

Som person bør du være relasjonsorientert, målrettet og analytisk. Du må inneha gode kommunikasjonsferdigheter og ha fokus på løsninger. Du vil til enhver tid ha flere oppdrag hos forskjellige kunder, så du må kunne håndtere flere " baller i luften" samtidig og være fleksibel i forhold til oppdrag hos kunder

Vi tilbyr

Proplans medarbeidere besitter høy kompetanse og bedriften har en svært positiv markedsmessig og økonomisk utvikling. Tilfredsheten både blant ansatte og kunder er svært bra. Kompetanse- og læringsutbyttet vil bli stort for den som blir en del av vårt team. Proplans ledelse legger vekt på utvikling av et positivt arbeidsmiljø, og vil for de rette kandidatene tilby konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår. Du vil tilbys ansvar og handlefrihet innenfor rammene av selskapets satsningsområder. For rett person så er det også gode karrieremuligheter på sikt.

 

Søknadsfrist: Snarest

Spørsmål til stillingen og søknad kan sendes til Harald Indrebø på harald.indrebo@proplan.no.