Til hovedmeny Til innhold

Vi søker konsulenter/forretningsrådgivere og selgere

Vi satser videre i Stavanger og utvider både salg- og konsulentteamet vårt. Vi leter etter folk med forretningsforståelse og et ønske om å jobbe med bedrifters prosesser.

Arbeidsoppgaver

Som konsulent i Proplan vil du få ansvar for å hjelpe våre kunder å bruke de løsningene selskapet har levert på en god og effektiv måte. Arbeidsoppgaver kan være å bistå i prosessen fra implementeringen av et nytt system, til å hjelpe kunden våre å bruke systemene på en enda bedre måte. Være med å videreutvikle løsninger og prosesser hos våre kunder. Dag-til-dag support.

Som selger / Key account Manager i Proplan vil du selge selskapets produktportefølje. Du vil få ansvar for å ivareta eksisterende kunder og utvikle ny kundeportefølje. Vår kompetanse er knyttet spesielt til systemene fra Visma, Huldt & Lillevik, OneStop Reporting og SuperOffice, samt våre egne produkter Proplan Time, Proplan Attføring, Proplan Kvalitet og Proplan Insight m.m. 

Ønskede kvalifikasjoner

Høyere utdanning innen økonomi eller IT er en fordel, men ikke påkrevd.

Passer en eller flere av punktene til deg, kan du være den rette for oss.

  • Forståelse av de ulike bedriftsprosesser
  • Erfaring fra lønn, logistikk, regnskap eller rapportering
  • Erfaring som rådgiver, konsulent eller innen B2B salg
  • Interesse for IT og forretningsdrift
  • Opptatt av kundeopplevelsen
  • Har du selv vært bruker på noen av systemene vil det være en stor styrke.

​Nyutdannede med noe arbeidserfaring oppfordres spesielt til å søke.

Personlige egenskaper

Som person bør du være relasjonsorientert, målrettet og analytisk. Du må inneha gode kommunikasjonsferdigheter, kunne samarbeide godt og ha fokus på løsninger. Du vil til enhver tid ha flere oppdrag hos forskjellige kunder, så du må kunne håndtere flere " baller i luften" samtidig og være fleksibel i forhold til oppdrag hos kunder.

Vi tilbyr

Proplans medarbeidere besitter høy kompetanse og bedriften har en svært positiv markedsmessig og økonomisk utvikling. Tilfredsheten både blant ansatte og kunder er svært bra. Kompetanse- og læringsutbyttet vil bli stort for den som blir en del av vårt team. Proplans ledelse legger vekt på utvikling av et positivt arbeidsmiljø, og vil for de rette kandidatene tilby konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår. Du vil tilbys ansvar og handlefrihet innenfor rammene av selskapets satsingsområder. For rett person så er det også gode karrieremuligheter på sikt.


Søknad og CV kan sendes til Einar Nonås på e-post einar.nonas@proplan.no.