Derfor valgte tekstilgrossisten Tyrihans AS Visma.net ERP

By 24/06/2018Kunder, Referanser

Tyrihans er en tekstilgrossist med fokus på bunadstilbehør. De distribuerer sine produkter gjennom et stort forhandlernettverk i tillegg til egen nettbutikk. For å kunne ta i bruk effektiviserende løsninger som e-faktura, samt integrere systemene for økonomi, nettbutikk, lager og fraktetiketter, besluttet de å ta i bruk Visma.net.


Heidi Christine Huth, økonomiansvarlig i Tyrihans, forteller at de så på flere løsninger da de skulle bytte ERP system. «Vårt gamle system fungerte greit men det var en del nye elementer som vi ønsket å få på plass, blant annet e-faktura og bedre lagerfunksjon med strekkoder. Vi har også en del spesialtilpasninger og vurderte det derfor som enklere å begynne helt forfra – hvilke systemer kunne effektivisere hverdagen vår?»

Tyrihans benyttet allerede nettbutikk fra Gurusoft og da var det en fordel at dette systemet enkelt kunne integreres med Visma.net. Samtidig er Visma.net Financials og Logistics lagt opp slik at man i størst mulig grad kan dra nytte av automatiseringsmuligheter. «Faktisk var ikke det å komme «i skyen» den viktigste pådriveren for valget vårt, selv om vi klart ser at det har fordeler. Det var viktigere at systemene våre kunne snakke sammen og gjøre jobben enklere. Nå er både Visma.net for økonomi og lager, nettbutikken Gurusoft og fraktsystemet Consignor integrert. Dette betyr slutten på mye dobbeltarbeid.» forteller Heidi.

Å ta i bruk e-faktura ved hjelp av Visma.net AutoInvoice gjør at faktureringsarbeidet kan optimaliseres betraktelig både med tanke på tidsbruk og raskere innbetalinger. «Vi gikk i gang med systemet 1.mai og har gjort oss noen gode erfaringer så langt, men ser frem til at vi kan høste alle gevinstene når alle rutiner er skikkelig på plass.» avslutter Heidi med.


Om Tyrihans AS:

  • Stiftet i 1987
  • 7 ansatte
  • Egen norskdesignet kleskolleksjon og produksjon av tilbehør og sko til bunader
  • Over 75 forhandler over hele Norge i tillegg til nettsalg

«Vi er opptatt av å beholde den norske kulturarven ved å gjenskape stoffer, skjerf og andre produkter som tilhører vår kulturkrets. Vi produserer i naturens egne fibre som ull, silke, lin og bomull for å sikre den beste kvalitet.»

Les mer på www.tyrihans.no

Legg igjen en kommentar