Er du Proplans nye Trainee?

By 03/04/2019 mai 27th, 2019 Jobb
2 minutter
Er du Proplan sin nye Trainee?

Søknadsfrist: 15.06.2019
Tiltredelse: Etter avtale

Arbeidssted: Oslo eller Sandefjord

Traineeprogrammet «Nytt Krutt» skal gjøre overgangen fra å være student til å bli konsulent så lærerik, trygg og tilrettelagt som mulig. Du får en bratt læringskurve og mange utfordringer. Samtidig jobber du i team med andre nyutdannede, samt våre erfarne konsulenter i Proplan.

Vi ser etter deg som:

  • Har eller skal avslutte en bachelor-/mastergrad
  • Er lidenskapelig opptatt av teknologi
  • Er selvstendig, men liker også å jobbe prosjektbasert og i team
  • Har et sterkt indre driv, «stayerevne» og engasjement
  • Gode språkkunnskaper (norsk)

Du blir en del av et gjennomprøvd Traineeopplegg som går over 8 samlinger á 2-3 dager i Oslo, samt får en egen mentor i Proplan. Du vil også få oppgaver mellom samlingene og eget opplegg i Traineeperioden.

Proplan sine konsulenter jobber i grensesnittet mellom IT og økonomi. De pådrivere for digitalisering, effektiviserer våre kunders hverdag og hjelper bedriftene med å øke deres konkurransekraft. Våre ansatte utfører rådgivning og bistand i implementering av programvare og løsninger innen ERP, regnskap, logistikk, CRM, HR og rapportering. Dette innebærer blant annet kartlegging, rådgivning og gjennomføring av endringsprosesser og systemimplementeringer. Digitalisering blir en stadig viktigere del av forretningsprosessene til norske bedrifter og som framtidig konsulent i Proplan vil du ta del i digitaliseringsreisen til våre kunder.

Proplan vokser og trenger flere dyktige konsulenter til våre kontorer. Vi er en gjeng med ansatte som er opptatt av å spille hverandre gode, ha det gøy på jobb og støtte hverandre med den kompetansen enhver har.

Send din søknad til:
Oslo og Sandefjord: Harald Indrebø – Regionsdirektør: harald.indrebo@proplan.no

Leave a Reply