2 minutter

Jubilanter i Proplan AS

Hjørdis og Trond med 10 års jubileum i Proplan
Vi gratulerer Hjørdis og Trond med 10- års jubileum i Proplan i 2017.

​​Alle våre kunder har sikkert en eller annen gang snakket med Hjørdis – hun er vår førstelinje som tar imot alle mulige og umulige henvendelser. Alltid med et smil om munnen og en kjapp replikk om situasjonen tillater det. I tillegg til å betjene sentralbordet deler av dagen, er hun også koordinatoren på supporttjenesten vår – der hun prøver å sjonglere køen slik at alle blir betjent og får den hjelp som de etterspør.

Det kan periodevis gå noe varmt for seg i supporttjenesten, men Hjørdis er en mester i få hverdagen både for kunder og konsulenter til å henge sammen. Vi i Proplan er kjempeglade for å ha hatt Hjørdis på teamet vårt de siste 10 årene, og vi gleder oss til de 10 neste.

​Trond holder fortet i Vestfold, på vår avdeling i Sandefjord. Han er en dyktig konsulent, som har en bredde i kompetansen som gjør at han kan bidra på mange arenaer. Han har erfaring med store deler av Proplan sin portefølje, blant annet Proplan Time, Visma Global, Visma Business og Visma CRM. Han er hardtarbeidende, ønsker å hjelpe andre og er et ja-menneske, noe som vi i Proplan setter stor pris på. Trond har stor autoritet og gir kunden en trygghet. Sammen med kunden finner han løsninger, og hva som må til for å komme i mål med en vellykket implementering.

Gjennom de siste 10 årene har Trond vært en viktig ressurs både for medarbeidere i Proplan og våre kunder. Han leverer ikke bare det som er forventet, men mer. Vi i Proplan er takknemlig for å ha Trond på teamet.

Takk for den gode jobben dere gjør!

Jubilanter i Proplan

Bildet: Fra venstre Trond Andersson, Hjørdis Matland og Odd Ingve Garpestad, Adm direktør i Proplan AS.

Leave a Reply