Konsulenttjenester – Når du trenger en dyktig Visma-konsulent

Eller en ekspert på timeregistrering, lønn, SuperOffice eller annet. Det er da det er lurt å snakke med Proplan. Like viktig som god og brukervennlig programvare er menneskene bak systemet. For å oppnå suksess med et nytt system er man avhengig av konsulenter som har kompetanse til å implementere, tilpasse, gi opplæring og drifte systemene. Det er derfor vi tilbyr konsulent- og utviklingstjenester i tillegg til programvaren.

I Proplan tenker vi følgende om konsulentrollen:

Konsulenten skal selvfølgelig være en superbruker i f.eks Visma Business eller Visma Global, men det viktigste er at han eller hun kan sette kundens utfordringer inn i systemsammenhengen.

Han skal ha høy kompetanse innen sitt fagområde, f. eks regnskap, men trenger ikke være verdens beste regnskapsfører. I stedet må konsulenten ha evnen til å forstå kundens bedriftsprosesser og se helheten av både system og forretning.

Konsulentens oppgave er å gjøre det kunden selv ikke er så god på, nemlig å gi gode råd om tilpassninger, oppgraderinger og effektivisering av f.eks Visma Business . Med andre ord, hvordan kan Proplan hjelpe kunden å gjøre jobben enklere?

Dette får vi i Proplan til gjennom et tett samarbeid mellom kunde og konsulent. Du skal være trygg på at vedkommende både behersker sitt fagfelt, programvaren og har gode samarbeidsevner. Da oppnår vi suksess sammen.

Typiske konsulentoppgaver kan være:

  • Kartlegging for effektivisering av forretningsprosesser
  • Installasjon og implementering av nye systemer i henhold til Proplans prosjektmetodikk
  • Opplæring av superbrukere og sluttbrukere
  • Tilpassninger av systemene for den enkelte bedrift og bruker
  • Prosjektledelse
  • Systemoppgraderinger med igangsetting av ny funksjonalitet
  • Konvertering av data

Erfarne konsulenter på Support

Når man er over i vanlig driftfase vil det i større grad være behov for support for mindre spørsmål og utfordringer. Da skal du vite at vårt support-team også er bemannet med konsulenter med lang erfaring og fagkunnskap. Vi tilbyr Support på Visma, SuperOffice, Huldt & Lillevik og Proplan Time. Vil du vite mer om våre supporttjenester?

HVA SIER MEDARBEIDERNE?

Kontakt oss

Ta kontakt dersom du har noen spørsmål

Kontakt oss