Da Eurodiet hang igjen i fortiden med utdatert programvare, ble logistikk i skyen med Visma.net redningen.

Fra manuelt arbeid til automasjon

I starten av 2019 gikk Eurodiet over fra å bruke utdatert programvare, til å bruke Visma.net Financials. De hadde levd lenge med et system som ikke ivaretok deres behov, og brukte mye tid på manuell punching og kontrollering. Med tidligere programvare savnet de automatisering. De opplevde at de hadde vokst fra systemet som hadde begynt å bli en hemsko. De hadde stort behov for et system som ivaretok logistikk i større skala, da de har en nettbutikk som dekker store deler av Europa. Løsningen ble Visma.net.

God kontroll på tross av utfordringer

I Koronatid har de hatt god kontroll, til tross for delvis permittering og hjemmekontor. Systemene snakker sammen og automasjoner bidrar til at alt flyter. Dette sikrer kvalitet og effektivitet gjennom hele verdikjeden med et system som er designet for å gi kunder den beste mulige opplevelsen. Siden systemet er skybasert er det selvfølgelig også tilgjengelig fra hvor som helst,  så lenge man er tilkoblet internett.

Store endringer og en noe utfordrende start

Selv om de nå har kommet godt i gang, gikk ikke implementeringsprosessen helt knirkefritt. Endringen var større enn de trodde. Det var mange nye integrasjoner som skulle på plass og alle de gamle arbeidsrutinene knyttet til system måtte endres. De fikk god hjelp fra dyktige fagkonsulenter i Proplan, og de kom i mål sammen.

– Geir Rune og Kristine i Proplan er veldig gode å ha. De stiller opp og hjelper oss med det meste når behovet melder seg.

Hulda Marie Bell, Eurodiet

Hun trekker også frem at kundeservice jobber kjapt og har kort responstid.

– Vi setter pris på at det er et lite og kompetent team, slik at vi slipper å forholde seg til nye mennesker hele tiden. Support kjenner oss, og eventuelle utfordringer vi måtte ha, godt.

Vil du vite mer om hva Visma.net kan gjøre for din bedrift?

Kontakt oss