Til hovedmeny Til innhold

Forside

Personalforum 2018 - Årets oppdatering innenfor personalområdet

Pris:
3900,-
Sted:
Oslo, Flere datoer

Har du personalansvar eller jobber innen HR? Er du tillitsvalgt, leder eller mellomleder? Jobber du med revisjon, regnskap eller lønn? Da er det viktig at du har kjennskap til rammene for arbeidsgivers styringsrett, har en oversikt over arbeidstakers rettigheter og nye regler innenfor personalområdet.

På Personalforum møter du våre mest engasjerte og erfarne jurister som brenner for å dele sin kunnskap innenfor fagområdet. På Personalforum Vår 2018 får du blant annet en gjennomgang av:

  • Nye regler i 2018 innenfor foreldrepermisjon, personvern og diskriminering 
  • Digitalisering - og oppfølging av sykmeldte 
  • Rapportering av permisjoner - nytt fra 2018

Les fullstendig agenda her. 

Delta i Oslo 8. mars og 21. mars, eller delta via Live Stream/Online fra din arbeidsplass 8. mars.

Konferansen varer en dag fra kl 09:00 – 16:00. Vi har vurdert dagen til å gi 6 timer etterutdanning for regnskapsfører og revisor. 

Målgruppe

Konferansen passer for lønnsmedarbeidere, personalmedarbeidere, tillitsvalgte, ledere og mellomledere.  I tillegg passer konferansen godt for regnskapsførere, revisorer med behov for etterutdanning, samt andre konsulenter som arbeider innenfor lønns- og personalområdet.

Praktisk informasjon

Alle deltagere mottar elektronisk dokumentasjon i forkant av kurset. Etter gjennomført kurs mottar du kursbevis og blir bedt om å gi din evaluering av kurset.

Vi tar forbehold om endringer i programmet.