Løsningene som forenkler din arbeidshverdag

Les mer om programvaren vi tilbyr nedenfor…

...eller ta vår produktvelger-quiz

ERP

Visma.net

En skybasert forretningsløsning som gir den mobiliteten moderne bedrifter ønsker. Utfør regnskap på PC via internett, hent ut rapporter på nettbrett, eller godkjenn utlegg med mobilapp.

Visma Business

Det fleksible økonomi- og logistikksystemet som effektiviserer en rekke arbeidsprosesser i bedriften din. Det er Norges mest brukte ERP-system, og passer best for firmaer over 10 brukere.

Visma Business Byrå

Visma Business Regnskapsbyrå er en tidsriktig og komplett økonomi – og bransjeløsning med funksjonalitet som understøtter alle de daglige rutinene på ditt regnskapskontor, og det løpende arbeidet mot klientene.

Visma Global

Et økonomisystem med velprøvde rutiner og standard rapportering. Løsningen lar deg gjøre raske taktiske valg, identifisere styrker og svakheter ved driften, jobbe smartere og utnytte bedriftens ressurser.

Lønn og HR

Visma Lønn

Alltid full oversikt, oppdaterte tall og lett tilgang på historiske data. Integrasjonsmulighetene minimerer dobbeltføringer og feil, og systemet legger til rette for automasjon av repetetive arbeidsoppgaver.

Visma.net Expense

Håndtering av reiseregninger og utlegg på en superenkel måte! Med Visma.net Expense kan du registrere, håndtere og godkjenne både reiseregninger og utlegg med få tastetrykk.

Visma.net Payroll

Et brukervennlig og profesjonelt nettbasert lønnssystem for små og mellomstore bedrifter. Ved å velge Visma.net Payroll får du et lønnssystem som er bygget for moderne lønn- og HR-arbeid.

Visma AutoInvoice

En e-faktura er ikke det samme som å sende en pdf-faktura på e-post. Med Visma AutoInvoice sender du e-fakturaer direkte fra ditt økonomisystem.

Proplan Personal

Hold enkelt oversikt over kompetansen i firmaet! Proplan Personal er et utvidet personregister som samler og strukturerer all informasjon om de ansatte på ett sted.

Huldt & Lillevik Lønn

Komplett lønnssystem med et moderne og fleksibelt brukergrensesnitt. Huldt & Lillevik Lønn 5.0 kan leveres som Cloud-løsning eller som lokal installasjon.

Timeregistrering

Proplan Time

Hjelper din bedrift å frigjøre tid til kjernevirksomheten gjennom et effektivt system for timeregistrering. Kan integreres med det meste og skreddersys din bedrifts behov.

Rapportering

Visma.net Insights

Gode rapporteringsverktøy blir mer og mer viktig for bedriften. Visma.net Insights er et skybasert rapportering og analyseverktøy som gir deg kunnskapen du og dine kolleger trenger for å ta smarte beslutninger.

Visma.net Rapportering og Analyse

Selvbetjente rapporter for hele bedriften. En webbasert rapporteringsløsning som gir alle ansatte enkel tilgang til den informasjonen de ønsker fra forretningssystemene bedriften benytter.

OneStop Reporting

Komplett Business Intelligence-løsning. En avansert Excel-plugg som gjør deg i stand til å lage ulike rapporter mot finans og logistikk, samt en egen modul for budsjettering som skriver rett til budsjettabellene.

Nexima

Systemløsninger for budsjettering, prognose, rapportering og analyse. Nexima sitt produktspekter omfatter i dag Nexima Budsjett og Prognose m.fl.

Business Analyze

Markedsledende analyseverktøy for SuperOffice. Kraftig og fleksibel skyløsning for dataanalyse og rapportering. I dagens digitale verden bruker våre kunder Business Analyze for å oppnå vekst, kontroll og innsikt.

CRM

SuperOffice

En komplett, nettbasert løsning som fjerner det tekniske fokuset og dermed gjør det lettere å lykkes med den organisatoriske implementeringen av CRM-prosjektene i bedriften din.

Visma BizWeb

Oppslagsverk, nyhetsformidling og seleksjonsverktøy i ett. Et komplett oppslagsverk for bedriftsinformasjon, din personlige og skreddersydde nyhetsovervåker, og det ledende seleksjonsverktøyet for markedsaktiviteter.

Vi tilbyr også

Proplan Tiltak

System for bedrifter som driver med tiltak og oppfølging av prosessen med å få jobbsøkere ut i arbeid. Systemet har lenge vært det ledende verktøyet for tiltaksbedrifter i Norge.

Proplan Integrasjon

Det nytter ikke ha mange gode systemer om de ikke snakker sammen. Her kommer Proplan Integrasjon inn – og kobler sammen programmene dine slik at alt fungerer sømløst og automatisk.

eMarketeer

En online markedsføringsplattform som inneholder alt du trenger for vellykkede markedsføringskampanjer. eMarketeer kombinerer alle kanaler og verktøy som trengs for å bli en effektiv markedfører på nett.

Kreatif

Kréatif er en samarbeidspartner på nettbutikk, integrasjoner og nettsider. De leverer både standard nettbutikk-pakke for deg som enkelt vil sette opp en nettbutikk, og kan også skreddersy en løsning for deg som vil tilby dine kunder en unik netthandelsløsning.

Gurusoft Netthandel

Standard programvare for netthandel på Visma. Gurusoft har som klart uttalt mål å være den ledende leverandøren av netthandelsløsninger på toppen av Visma ERP.

Vanskelig å vite hva dere egentlig trenger?

Svar på 10 spørsmål og få svaret nå