Programvare fra ledende leverandører og egen utviklingsavdeling

Proplan er en av Norges største Visma forhandlere men vi har også vår egen portefølje av  egenutviklet programvare. Den totale porteføljen av systemer dekker alt innenfor ERP, økonomi/regnskap, logistikk, timeregistrering, CRM, lønn, HR og rapportering. Vi forhandler blant annet programvare fra Huldt & Lillevik, SuperOffice, Onestop Reporting med flere.

Som forhandler har vi lang erfaring innen rådgivning og implementering av disse systemene så kunden skal være trygg på at vi sammen finner den programvareløsningen som dekker behovene optimalt. I tillegg til standardsystemer gjør vi gjerne tilpasninger i programmene etter kundens behov eller anbefaler egenutviklede spesialapplikasjoner og bransjeløsninger. Sertifiserte konsulenter innen ERP, CRM, HR og Lønn står klare til å bistå.

Bruk menyen under til å lese mer om vår programvare.

Proplan programvare Logo

Vår programvare

Nedenfor finner du mer informasjon om systemene vi tilbyr.

Proplan

Timeregistrering

Proplan Time hjelper din bedrift å frigjøre tid til kjernevirksomheten gjennom et effektivt system for timeregistrering.

Personalsystem

Proplan Personal er et utvidet personregister som samler og strukturerer all informasjon om de ansatte på ett sted.

Kvalitet- og HMS system

Webbasert system for håndtering av avvik, sjekklister, kontinuerlig forbedring, dokumentasjon og rapportering.

Proplan Insight

Proplan Insight effektiviserer utleie og vedlikehold av utstyr. Systemet integreres med ditt ERP system og konfigureres til bedriftens arbeidsprosesser.

Proplan Tiltak

System for bedrifter som driver med attføring og oppfølging av prosessen med å få jobbsøkere ut i arbeid. Systemet har lenge vært det ledende verktøyet for attføringsbedrifter i Norge.

ERP

Visma.net

Visma.net er en skybasert forretningsløsning som gir den mobiliteten moderne bedrifter ønsker. Utfør regnskap på PC via internett, hent ut rapporter på nettbrett, eller godkjenn utlegg med mobilapp.

Visma Business

Visma Business er det fleksible økonomi- og logistikksystemet som effektiviserer en rekke arbeidsprosesser i bedriften din. Det er Norges mest brukte ERP system, og passer best for firmaer over 10 brukere.

Visma Global

Med Visma Global får du et standardisert økonomisystem med velprøvde rutiner og standard rapportering. Løsningen lar deg gjøre raske taktiske valg, identifisere styrker og svakheter ved driften, jobbe smartere og utnytte bedriftens ressurser til fulle.

Visma Business Byrå

Visma Business Regnskapsbyrå er en tidsriktig og komplett økonomi – og bransjeløsning med funksjonalitet som understøtter alle de daglige rutinene på ditt regnskapskontor, og det løpende arbeidet mot klientene.

E-faktura

En e-faktura (elektronisk faktura) er ikke det samme som å sende en pdf-faktura på e-post. Med Visma AutoInvoice sender du e-fakturaer direkte fra ditt økonomisystem inn i mottakerens økonomisystem. Enkelt, raskt og sikkert.

CRM

Visma SuperOffice

Visma SuperOffice er en komplett, nettbasert løsning som fjerner det tekniske fokuset og dermed gjør det lettere å lykkes med den organisatoriske implementeringen av CRM-prosjektene i bedriften din.

Business Analyze

Markedsledende analyseverktøy for SuperOffice. Kraftig og fleksibel skyløsning for dataanalyse og rapportering. I dagens digitale verden bruker våre kunder Business Analyze for å oppnå vekst, kontroll og innsikt.

Visma BizWeb

Oppslagsverk, nyhetsformidling og seleksjonsverktøy i ett. Visma Bizweb er både et komplett og kvalitetssikret oppslagsverk for bedriftsinformasjon, din personlige og skreddersydde nyhetsovervåker, og det ledende seleksjonsverktøyet for markedsaktiviteter.

eMarketeer

En online markedsføringsplattform som inneholder alt du trenger for vellykkede markedsføringskampanjer. eMarketeer kombinerer alle kanaler og verktøy som trengs for å bli en effektiv markedfører på nett.

Kreatif

Kréatif er en samarbeidspartner på nettbutikk, integrasjoner og nettsider. De leverer både standard nettbutikk-pakke for deg som enkelt vil sette opp en nettbutikk, og kan også skreddersy en løsning for deg som vil tilby dine kunder en unik netthandelsløsning.

Gurusoft Netthandel

Standard programvare for netthandel på Visma. Gurusoft har som klart uttalt mål å være den ledende leverandøren av netthandelsløsninger på toppen av Visma ERP.

Lønn og HR

Visma Lønn

Med Visma Lønn har du alltid full oversikt, oppdaterte tall og lett tilgang på historiske data. Integrasjonsmulighetene minimerer dobbeltføringer og feil, og systemet legger til rette for automasjon av repetive arbeidsoppgaver.

Visma.net Expense

Håndtering av reiseregninger og utlegg på en superenkel måte! Med Visma.net Expense kan du registrere, håndtere og godkjenne både reiseregninger og utlegg med få tastetrykk.

Visma.net Payroll

Visma.net Payroll er et brukervennlig og profesjonelt nettbasert lønnssystem for små og mellomstore bedrifter. (Velg blant tre pakker avhengig av behov.) Ved å velge Visma.net Payroll får du et lønnssystem som er bygget for moderne lønn- og HR-arbeid.

Huldt & Lillevik Lønn

Komplett lønnssystem med et moderne og fleksibelt brukergrensesnitt. Huldt & Lillevik Lønn 5.0 kan leveres som Cloud-løsning eller som lokal installasjon.

Huldt & Lillevik Lønn Cloud

Ved å velge Cloud-tjenesten fra Huldt & Lillevik har du enkelt tilgang til Huldt & Lillevik Lønn via web, uten å måtte investere i programvarelisenser, IT-infrastruktur eller personalressurser.

Rapportering

Visma.net Insights

Gode rapporteringsverktøy blir mer og mer viktig for bedriften. Visma.net Insights er et skybasert rapportering og analyseverktøy som gir deg kunnskapen du og dine kolleger trenger for å ta smarte beslutninger.

Visma.net Rapportering og Analyse

Selvbetjente rapporter for hele bedriften. En webbasert rapporteringsløsning som gir alle ansatte enkel tilgang til den informasjonen de ønsker fra forretningssystemene bedriften benytter.

OneStop Reporting

Komplett Business Intelligence-løsning. En avansert excel plugg som gjør deg i stand til å lage ulike rapporter mot finans og mot logistikk samt en egen modul for budsjettering som skriver rett til budsjettabellene.

Nexima

Nexima leverer systemløsninger for budsjettering, prognose, rapportering og analyse. Nexima sitt produktspekter omfatter i dag Nexima Budsjett og Prognose m.fl.

Business Analyze

Markedsledende analyseverktøy for SuperOffice. Kraftig og fleksibel skyløsning for dataanalyse og rapportering. I dagens digitale verden bruker våre kunder Business Analyze for å oppnå vekst, kontroll og innsikt.

Skytjenester

Visma.net

Nettbasert ERP system – økonomi, logistikk og rapportering i skyen. Visma.net er en skybasert forretningsløsning som gir den mobiliteten moderne bedrifter ønsker.

Visma.net Insights

Gode rapporteringsverktøy blir mer og mer viktig for bedriften. Visma.net Insights er et skybasert rapportering og analyseverktøy som gir deg kunnskapen du og dine kolleger trenger for å ta smarte beslutninger.

Visma.net byrå

Visma.net Byrå er et nettbasert administrasjonsverktøy som gir ditt regnskapsbyrå økt lønnsomhet. Gi byråets medarbeidere et verktøy for å yte sitt beste, og samtidig sikre at ledelsen tar riktig beslutning på rett grunnlag.

Visma.net Expense

Håndtering av reiseregninger og utlegg på en superenkel måte! Med Visma.net Expense kan du registrere, håndtere og godkjenne både reiseregninger og utlegg med få tastetrykk.

Huldt & Lillevik Cloud

Ved å velge Cloud-tjenesten fra Huldt & Lillevik har du enkelt tilgang til Huldt & Lillevik Lønn via web, uten å måtte investere i programvarelisenser, IT-infrastruktur eller personalressurser.

SuperOffice Online

Nettbasert CRM gjør det enklere å lykkes. Visma SuperOffice er en komplett, nettbasert løsning som fjerner det tekniske fokuset og dermed gjør det lettere å lykkes med den organisatoriske implementeringen av CRM-prosjektene i bedriften din.

ASP – IT drift

Mange bedrifter bruker unødvendig mye tid og ressurser på intern IT drift. Ressurser som for eksempel kunne vært brukt på deres kjerneområde i stedet. Vi kan tilby våre kunder programvare gjennom en såkalt ASP løsning.