Business Analyze

Markedsledende analyseverktøy for SuperOffice

Kraftig og fleksibel skyløsning for dataanalyse og rapportering. I dagens digitale verden bruker våre kunder Business Analyze for å oppnå vekst, kontroll og innsikt. Følg opp KPIer, forstå trender, lukk avvik og oppdag muligheter. Vi gir deg analyser som dekker dine behov og henter data fra dine data-kilder. Business Analyze er mer enn dashbord og hjelper hundrevis av bedrifter å øke verdien av SuperOffice. Du kan enkelt legge til ekstra datakilder for dypere analyser, bedre oversikt og innsikt.

Visualiser din data

Når du først tar i bruk dashbord, vil du ikke kunne klare deg uten. Dashbord gjør det enklere å forstå data og gir grunnlag for bedre beslutninger.

Hold oversikt over viktige KPIer og mål

For å ta ut potensialet i organisasjonen er det nødvendig å fokusere på riktige nøkkeltall og prosesser til enhver tid. Bruk dashbord til å implementere strategien og holde trykket oppe.

Analyser data og ta faktabaserte valg

Benytt formler, filtrer, sorter, grupper og vis data med flere nivåer og variabler. Dere kan endre, kopiere og dele visualiseringer direkte i Business Analyze uten bruke Excel.

Automatiser ledelsesrapportering

Gå fra manuell rapportering i forskjellige regnark til alltid oppdaterte rapporter i Business Analyze.

Hvorfor trenger din bedrift Business Analyze?

Klikk her for 6 gode grunner.

Klikk her for å lese hvordan Visma bruker dataanalyse for å bedre kundetilfredshet

Vil du vite mer?

Se videoen under eller besøk hjemmesiden til Business Analyze.

Business Analyze Logo

HVA SIER KUNDENE?

Kontakt oss

Ta kontakt dersom du har noen spørsmål

Kontakt oss