Gurusoft Netthandel

Gurusofts unike netthandelsløsninger er laget spesielt for å tilføre markedet en «alt I ett» løsning som dekker behov innen PIM, innholdsmarkedsføring, integrasjon og kundeservice.

Alt i en løsning
Hvorfor forholde seg til flere verktøy når man kan samle alt i ett? Gurusoft har en av markedets mest fleksible og skalerbare e-handelsplattformer for B2C og B2B, og tilbyr en samlet løsning for netthandel, PIM, CMS og integrasjon. Deres mål er å kunne la kundene ta «forretningsbeslutninger uten tekniske begrensninger», og satser beinhardt på produktinnovasjon tilpasset det norske og nordiske markedet.

Hvordan gjør vi netthandel enkelt?
Gurusoft tilrettelegger for å ha alle hovedfunksjoner som produktinformasjon (PIM), netthandel, nettsider, CMS og integrasjon i ett og samme verktøy. Dette bidrar til å gjøre distansen mellom kunde og utvikler kort, og tillater oss å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. Våre netthandelsløsninger kan dessuten utvides etter behov, og gjør det lett for kunder å kunne ta forretningsbeslutninger uten tekniske begrensninger.

Hva er fordelen med et «alt I ett» verktøy?
Med vår løsning kan du som kunde bygge dine egne sider og innhold. Dessuten har vi lagt til verktøy for digital markedsføring som en del av netthandelsplattformen, og vår løsning for vedlikehold av produktinformasjon kan integreres med grunndata fra ERP og andre produktkataloger. Dette betyr at du som forretningsdriver kan bruke mer tid på forretningsavgjørelser uten å bekymre deg for tekniske begrensinger.

4 gode grunner til å velge oss

Vi snakker forretning, ikke teknologi. Vårt mål er å tilrettelegge for kundenes økte omsetning og effektivitet i skyen.

Med «mer ferdigvare og færre konsulenttimer» tilbyr vi en solid startpakke og integrasjonsmaler som gjør det raskt å komme i gang.

Vi utvikler på kundenes premisser og praktiserer kort vei mellom kunde og support.
Dette gir oss en unik mulighet til å utvikle optimaliserte og brukervennlige bransjeløsninger.

Enten du har behov for en B2C løsning som kan håndtere et høyt volum av transaksjoner, eller en B2B løsning med tilrettelagte verktøy for superbrukere og forhandlere, kan du være sikker på at vi kan tilby en skreddersydd løsning tilpasset ditt marked.

Har du spørsmål, eller vil du vite mer om Gurusoft?

Kontakt