VISMA SUPEROFFICE

Nettbasert CRM gjør det enklere å lykkes.

Visma SuperOffice er en komplett, nettbasert løsning som fjerner det tekniske fokuset og dermed gjør det lettere å lykkes med den organisatoriske implementeringen av CRM-prosjektene i bedriften din. Løsningen håndterer alle aspektene knyttet til dine kunderelasjoner, og støtter kritiske forretningsprosesser som markedsføring, kundeservice og brukerstøtte.

  • Ingen bekymringer med hardware eller installasjon.
  • Ingen ventetid, salgsteamet er i gang i løpet av kort tid.
  • Prisvinnende system uten behov for investering.

Du kan få Visma SuperOffice integrert med Visma Business eller SuperOffice som et stand-alone system.

Alt-i-ett-CRM

En komplett CRM pakke med solide funksjoner gir fornøyde kunder

SuperOffice som salgsverktøy

Alt du trenger for å øke salget. Nå er SuperOffice fullpakket med funksjoner som vil hjelpe deg til økt salg. Kraftige salgsfunksjoner gir deg nøyaktige prognoser, administrerer pipeline for salg, og hjelper deg vinne flere salg. Du kan også lage tilbud og legge inn ordre ved et enkelt klikk. SuperOffice hjelper deg med å få kontroll på alle kundedata og er et populært verktøy for salgstøtte. SuperOffice er designet for å hjelpe den individuelle selger til å forenkle det daglige arbeidet, og dermed ha fokus på hovedoppgaven, nemlig salg. Les mer om SuperOffice som salgsverktøy.

Markedsføring i SuperOffice

Alt du trenger for å få flere leads. En av de raskeste måtene å skaffe flere leads, er gjennom tilpasset og målrettet e-markedsføring. SuperOffice kombinerer det beste fra CRM med det beste av e-postmarkedsføring. Slik vil du raskt og enkelt nå målgruppen din, sende bedre e-poster og forbedre konverteringsfrekvensen. Les mer om Markedsføring i SuperOffice

Kundeservice i SuperOffice

SuperOffice hjelper deg å holde oversikt og svare på alle henvendelser så snart de kommer inn. Slik løser du kundenes problemer raskt, uansett om henvendelsen kommer via telefon, e-post, chat, webskjemaer eller sosiale medier. Les mer om kundeservice i SuperOffice.

Ønsker du mer informasjon om SuperOffice?

Kontaktskjema