I Proplan har vi lang erfaring med å hjelpe kundene frem til det rette valget – enten det gjelder standard økonomisystemer for mindre foretak eller integrerte og spesialtilpassede systemer for større aktører.

Vi er en av Norges største Visma forhandlere. Vi har over 25 års erfaring med rådgivning, implementering og tilpasning av ERP og tilhørende systemer. På tvers av bransjer, regioner og størrelse har vi levert løsninger som effektiviserer virksomheter.

Målet med ERP er å håndtere virksomhetens informasjon, og tilfredsstille behov for styring og administrasjon. ERP er ikke nødvendigvis ett produkt, men en beskrivelse av kvaliteten på integrasjonen mellom virksomhetens systemer.

Å velge et nytt forretningssystem er en omfattende oppgave.

Det er viktig å velge et ERP-system som matcher virksomheten. Hvilke behov har dere og hvilke prosesser skal ERP-systemet håndtere? Systemet skal legge grunnlaget for hele bedriftens operasjonelle virksomhet og sørge for effektiv ressursstyring. Det viktigste er ofte å kartlegge alle behov, både i dag og i fremtiden. Tenk langsiktig og sørg for at systemet kan utvikle seg i takt med bedriften.

Vi er en Visma-sertifisert partner. Det betyr at du er sikret den rådgivningen, oppfølgingen og supporten du trenger for å komme i gang. Våre erfarne konsulenter sørger for at du får bistand fra et solid støtteapparat både før, under og etter utrulling av løsningen.

Programvare innen ERP

Les mer om systemene vi tilbyr:

Visma.net

Alltid tilgjengelig. Forretningsløsning i nettskyen gir den mobiliteten moderne bedrifter ønsker.

Visma Business

Brukervennlighet, driftsikkerhet og fleksibilitet har gjort Visma Business til den mest brukte ERP-løsninger i de nordiske landene.

Visma Global

Med Visma Global får du et standardisert økonomisystem med velprøvde rutiner og standard rapportering.

Visma Business Byrå

Visma Business Regnskapsbyrå er en tidsriktig og komplett økonomi – og bransjeløsning.

E-faktura

Med Visma AutoInvoice sender du e-fakturaer direkte fra ditt økonomisystem inn i mottakerens økonomisystem.

Drag & Drop

Med Proplan Drag & Drop får du enkel kobling av dokumenter og filer i Visma Business eller Visma Global.

Kontakt oss

Ta kontakt dersom du har noen spørsmål

Kontakt oss