ERP

I Proplan har vi lang erfaring med å hjelpe kundene frem til det rette valget – enten det gjelder standard økonomisystemer for mindre foretak eller integrerte og spesialtilpassede systemer for større aktører.

Målet med ERP er å håndtere virksomhetens informasjon, og tilfredsstille behov for styring og administrasjon. ERP er ikke nødvendigvis ett produkt, men en beskrivelse av kvaliteten på integrasjonen mellom virksomhetens systemer.

Å velge et nytt forretningssystem er en omfattende oppgave.

Det er viktig å velge et ERP-system som matcher virksomheten. Hvilke behov har dere og hvilke prosesser skal ERP-systemet håndtere? Systemet skal legge grunnlaget for hele bedriftens operasjonelle virksomhet og sørge for effektiv ressursstyring. Det viktigste er ofte å kartlegge alle behov, både i dag og i fremtiden. Tenk langsiktig og sørg for at systemet kan utvikle seg i takt med bedriften.

Vi er en Visma-sertifisert partner. Det betyr at du er sikret den rådgivningen, oppfølgingen og supporten du trenger for å komme i gang. Våre erfarne konsulenter sørger for at du får bistand fra et solid støtteapparat både før, under og etter utrulling av løsningen.

Programvare innen ERP

Les mer om systemene vi tilbyr:

Visma.net

Alltid tilgjengelig. Forretningsløsning i nettskyen gir den mobiliteten moderne bedrifter ønsker.

Visma Business

Brukervennlighet, driftsikkerhet og fleksibilitet har gjort Visma Business til den mest brukte ERP-løsninger i de nordiske landene.

Visma Global

Med Visma Global får du et standardisert økonomisystem med velprøvde rutiner og standard rapportering.

Visma Business Byrå

Visma Business Regnskapsbyrå er en tidsriktig og komplett økonomi – og bransjeløsning.

OneStop Reporting

OneStop Reporting er et banebrytende IT-programvareutviklingsselskap som tilbyr en tilbyr en komplett Business Intelligence løsning.