VISMA BUSINESS BYRÅ

Visma Business Byrå er en tidsriktig og komplett økonomi – og bransjeløsning med funksjonalitet som understøtter alle de daglige rutinene på ditt regnskapskontor, og det løpende arbeidet mot klientene. Du har ett system å forholde deg til, som har omfattende funksjoner for alt innen regnskap, ordre, fakturering og byråadministrasjon.

Regnskapsbyråer har lenge vært en bransje Proplan har fokusert på. Vi leverer både bransjeløsning og klienttjenester i tillegg til å være en sparringspartner for hvordan regnskapsbyråene kan drive effektivt.

Med Visma Business Byrå kan du enkelt supplere med tilleggsfunksjonalitet som helautomatisk betalingsformidling, elektronisk dokumenthåndtering og webbasert rapportering. Dette bidrar til å redusere manuelt arbeid og effektivisere oppgavene i ditt regnskapsbyrå ytterligere.

Navn
Epost
Hva ønsker du å vite mer om?
Melding
Ja, jeg samtykker til at Proplan lagrer min kontaktinformasjon.

Følg med i utviklingen og tilby tidsriktige kundeløsninger

Regnskapsbransjen er i stadig endring og både ny teknologi og økende forventninger fra dine klienter stiller nye krav til et moderne regnskapsbyrå. Snakk med oss i Proplan om hvordan dere kan møte denne fremtiden. Vi kan hjelpe dere med prisstrategi og tidsriktige kundeløsninger. Hva med å tilby kundene deres nettbaserte tjenester hvor de får økt kontroll og mulighet for å hente ut de tallene de trenger – når de trenger det? Med Visma Business Byrå kan du enkelt ta i bruk tilleggsløsninger innenfor følgende områder.

Fakturering

Rapportering

Reise og utlegg

Timeregistrering

Godkjenning

Ferie og fravær

Lønnslipp

Kundepleie

Velg den beste totalpakken for ditt regnskapsbyrå

Proplan er en Visma-sertifisert partnere. Det betyr at du er sikret rådgivningen, oppfølgingen og supporten du trenger. Våre erfarne konsulenter sørger for at du får bistand fra et solid støtteapparat både før, under og etter utrulling av løsningen.

Pakkene leverer inneholder alt et byrå trenger for å tilfredsstille kravene fra ulike kunder og sikre effektiv byrådrift. Pakkene består av kjente Visma-løsninger som Visma Business Byrå, Visma Document Center, Visma Lønn eller Huldt & Lillevik Lønn. Pakkene kan i tillegg utvides med Visma Finale produkter.

Basic

Kr 1 325,-

per mnd/ansattKort om Basic
Regnskapsbyrå Basic gir regnskapsmedarbeideren tilgang til en komplett løsning som dekker alle sentrale forretningsprosesser, blant annet regnskap, elektronisk fakturaflyt, bankhåndtering og lønn

Standard

kr 1 490,-

Per mnd/ansattKort om Standard
Regnskapsbyrå Standard omfatter samme funksjonalitet som Basic-pakken, samt funksjonalitet for automatisert avstemming av balanse- og resultatkonti med Visma Finale integrert med økonomiløsningen.

Komplett

kr 1 990,-

per mnd/ansattKort om Komplett
Regnskapsbyrå Advanced omfatter samme funksjonalitet som Standard-pakken, samt funksjonalitet for årsoppgjør, skatteberegninger og rapportering til Altinn med Visma Finale integrert med økonomiløsningen.
HVA SIER VÅRE BYRÅKUNDER?