VISMA BUSINESS

Visma Business er det fleksible økonomi- og logistikksystemet som effektiviserer en rekke arbeidsprosesser i bedriften din. Det er Norges mest brukte ERP system, og passer best for firmaer over 10 brukere. Med Visma Business skal du kunne automatisere en rekke manuelle rutiner, redusere tidsbruk og få bedre oversikt. Noe som igjen kan bidra til optimalisert drift og økt konkurransekraft. Proplan kan gi råd om arbeidsprosesser og effektiviseringsmuligheter, slik at bedriften får mest mulig ut av systemet.

Les mer om Visma Business

Pakker og priser

Systemet består av to hoveddeler: Visma Business Finans og Visma Business Logistikk. Finanspakken består av et komplett, avansert og brukervennlig økonomisystem som gir effektiv styring av regnskap og reskontro, fakturering, EHF (elektronisk fakturahåndtering), rapportering, bankintegrasjon, automatisert purring/inkasso og elektronisk fakturaflyt/godkjenning/arkiv. Med Visma Business Logistikk får du avansert funksjonalitet som gir deg full kontroll på lagerbeholdning og logistikkrutiner.

Visma Business selges som en abonnementsløsning hvor man betaler et månedlig beløp per bruker. Dette betyr at du slipper en stor engangsinvestering, du får forutsigbare kostander og kan enkelt skalere løsningen opp/ned i forhold til antall brukere.

 

Tilpasning og support

Visma Business har en stor fordel i at det kan tilpasses bedriftens spesifikke behov samt at det kan integreres mot andre systemer dere bruker. Her har Proplan lang erfaring og dyktige konsulenter som kan bistå i dette arbeidet. Vi har i tillegg et kompetens supportsenter som kan hjelpe med dag-til-dag spørsmål fra brukerne.

Inkluderte produkter:

Visma Business er laget slik at det skal være enkelt å utvide med mye annen smart funksjonalitet innen lønn, personal, salg og kundedialog. Les mer om disse mulighetene:

Visma AutoInvoice

– Send og motta fakturaer direkte fra ditt økonomisystem. (Inkludert i finanspakken.)

Visma AutoPay

– Den helautomatiske betalingstjenesten Visma AutoPay tar hånd om alle inn- og utbetalinger for et ubegrenset antall kunder. (Inkludert i finanspakken.)

Visma Dokumentsenter

– Effektiv fakturabehandling med automasjon og dokumentflyt. Med skanning, elektronisk flyt og attestering av faktura og bilag vil det spare bedriften for både arbeid og kostnader. (Inkludert i finanspakken.)

Visma AutoCollect

– Helautomatisk purre- og inkassoløsning integrert med Visma Business. (Inkludert i finanspakken.)

Tilleggsprodukter:

Visma Lønn

– Ved å integrere Visma Business med Visma Lønn vil dataene være tilgjengelige på tvers av systemene.

Visma.Net Expense

– Nettbasert løsning for utfylling av reiseregninger og utleggsrefusjon. Ta bilde av kvitteringen og last den opp.

Proplan Drag & Drop

– Det kan være svært tidkrevende å legge til dokumenter og e-post til ordre. Med Proplan Drag & Drop vil du enkelt kunne koble filer, dokumenter og e-post til ordre.

Proplan Viderefakturering

– Alle som viderefakturerer produkter eller tjenester til sluttkunde har opplevd behovet for kontroll over hva som er viderefakturert og hva som gjenstår. Proplan har laget en løsning for fakturering med vedlegg i Visma Business.

Visma Rapportering og Analyse

– WEB basert rapporteringsløsning som gir alle ansatte enkel tilgang til den informasjonen de ønsker fra forretningssystemet.

Visma BizWeb

– Få oppdatert og korrekt firmainformasjon og kredittinformasjon om kunder og prospects direkte i Visma Business.

HVA SIER VÅRE KUNDER?

Med hjelp av Proplan og Visma Business systemene har vi sett en klar forbedring av bedriftens cash flow.

Stacey HoelsætherNorrøna Storkjøkken

Med Visma Business har vi et system som gir oss status her og nå og som alltid er oppdatert.

Rune EgelandMultiblokk

Feilprosenten har gått merkbart ned og vi har mye bedre kontroll. Mine beregninger viser at vi har klart å øke dekningsbidraget pga optimalisering rundt prisjustering

Jarle SolgårdBygg & Industrisalg AS

Det at Proplan er en Visma Platinum forhandler samt at de kunne levere et timeverktøy med god integrasjon mot Visma Business og Visma Lønn var avgjørende.

Cathrine Godal BrunvollBertelsen & Garpestad AS

Programvaren fra Proplan gir oss en enklere arbeidshverdag. Full kontroll. Tidsbesparinger. Det er ikke tvil om at denne investeringen har lønnet seg.

Vidar KnottenEgersund Herøy AS

Ved hjelp av en gjennomtenkt IKT satsning og integrerte ERP-løsninger kan vi drive en moderne havn. Samarbeidet med Proplan har vært veldig godt og vi setter pris på å ha en pålitelig og tilgjengelig ...

Tonje Soltvedt Risavika Havn

Ønsker du mer informasjon om Visma Business?

Kontaktskjema