VISMA GLOBAL

Med Visma Global får du et helhetlig og standardisert økonomisystem med velprøvde rutiner og standard rapportering. Løsningen lar deg gjøre raske taktiske valg, identifisere styrker og svakheter ved driften, jobbe smartere og utnytte bedriftens ressurser til fulle.

Systemet er et resultat av mange års erfaring og dialog med over 20 000 brukere. Verktøyet har avanserte funksjoner, fra gjennomgripende multirapportering og dybdenavigering i tallmaterialet, til arbeidsroller for bedre arbeidsflyt og elektronisk dokumenthåndtering. Les mer om Visma Global

Hvorfor velge Visma Global?

Velg et økonomisystem som er raskt å komme i gang med – og enkelt å jobbe i. Visma Global gjør det enkelt å jobbe med regnskap og økonomi. Ta i bruk nettbaserte løsninger og mobilapper. Et smart og effektivt økonomisystem for små og mellomstore bedrifter. Økonomisystemet er best egnet for firmaer inntil 50 ansatte.

Automatiser dine forretningsprosesser

Systemet gir deg muligheten til å automatisere hele arbeidsflyten knyttet til både inngående og utgående faktura. Fra fakturamottak til betaling – og fra fakturering til innbetaling. Få full kontroll på fakturaene. Visma.net AutoInvoice gjør det enkelt å sende og motta faktura, uansett om fakturaen er en e-faktura, et vedlegg i en e-post eller en papirfaktura. Med Visma Document Center forenkler og automatiserer du behandlingen av fakturaer og bilag. Med godkjenningstjenesten Visma.net Approval kan du enkelt godkjenne eller avvise fakturaer, reiseregninger og utlegg eller søknader om ferie og fravær på mobil eller pc.

Navn
Epost
Hva ønsker du å vite mer om?
Melding
Ja, jeg samtykker til at Proplan lagrer min kontaktinformasjon.

Visma Global gjør det enkelt å jobbe smart. Kutt kostnader og bruk din bedrifts ressurser til fulle.

Bedre arbeidsflyt og forhåndsdefinerte arbeidsroller

Fra totaloversikt til detaljnivå med et par tastetrykk

Spar tid og penger. Med Visma Global automatiserer du rutinene for faktura, betaling og bokføring.

Gjør det enkelt å godkjenne leverandørfakturaer. På nett og mobil. Når du vil og hvor du vil.

Full kontroll med standardrapporter og tilpassede rapporter. Lett tilgjengelig. Lett å forstå.

Få mest mulig ut av Visma Global

Med Visma Business får du en løsning som kan tilpasses. Skreddersy løsningen for å imøtekomme dine særbehov. Til høyre finner du noen eksempler på muligheter. Ta kontakt med oss for å se hvordan dere kan få mest mulig ut av systemene deres.

Lønnssystem

Ved å integrere Visma Global med et lønnssystem vil dataene være tilgjengelige på tvers av systemene. Vi leverer Visma Lønn, Huldt & Lillevik Lønn, Visma-net Payroll m.m

Proplan Viderefakturering

Alle som viderefakturerer produkter eller tjenester til sluttkunde har opplevd behovet for kontroll over hva som er viderefakturert og hva som gjenstår. Proplan har laget en løsning for fakturering med vedlegg i Visma Business.

Rapportering og Analyse

Med Visma Global har du og dine kolleger alltid tilgang et nettbasert rapporteringsverktøy. Hent ut relevant informasjon i standardrapporter og skreddersydde rapporter. Komplekse data blir enkle å lese i visuelle og intuitive grensesnitt.

Proplan Drag & Drop

Det kan være svært tidkrevende å legge til dokumenter og e-post til ordre. Med Proplan Drag & Drop vil du enkelt kunne koble filer, dokumenter og e-post til ordre.

Reiseregning og utlegg

Nettbasert løsning for utfylling av reiseregninger og utleggsrefusjon. registrere, håndtere og godkjenne både reiseregninger og utlegg med få tastetrykk. Vi leverer Visma.net Expense.

Kasseløsning eller nettbutikk

Har din bedrift fysiske utsalg, kan du få integrert kasseløsning med Visma ERP POS. Har du nettbutikk, er Visma Business integrert med en rekke tredjepartsløsninger.

Pakker og priser

Proplan er en Visma-sertifisert partnere. Det betyr at du er sikret rådgivningen, oppfølgingen og supporten du trenger. Våre erfarne konsulenter sørger for at du får bistand fra et solid støtteapparat både før, under og etter utrulling av løsningen.

Visma Global får du på abonnement, med full fleksibilitet og valgfrihet. Det betyr at du kun betaler for det du og din bedrift behøver – og ingenting mer. Pakkene for Visma Global ser du under.Besøk Visma sine prissider for det komplette prisbildet, inkludert funksjonalitet for alle brukere.

Finanspakken

Kr 2 065,-

per mnd
  • Inkludert 1 bruker og 1 firma

Ekstra bruker: NOK 325,-/mnd.
Ekstra firma: NOK 215,- /mnd.

Kort om Finans
Standardisert og brukervennlig økonomisystem, med velprøvde rutiner og standard rapportering. Effektiv styring av hovedbok, reskontro og anleggsmidler, brutt ned på inntil 8 kostnadsbærere.

Logistikkpakken

kr 1 530,-

Per mnd
  • Inkludert 1 bruker og 1 firma

Ekstra bruker: NOK 325,-/mnd.
Ekstra firma: NOK 215,- /mnd.

Kort om Logistikk
Effektiviserer logistikkprosessene mellom virksomheten, leverandører og kunder. Du får full kontroll på lagerbeholdningen og orden i varehyllene. Støtter struktur og restvare, serienummer og flerlager.

HVA SIER VÅRE KUNDER?