VISMA GLOBAL

Et helhetlig økonomisystem

Med Visma Global får du et standardisert økonomisystem med velprøvde rutiner og standard rapportering. Løsningen lar deg gjøre raske taktiske valg, identifisere styrker og svakheter ved driften, jobbe smartere og utnytte bedriftens ressurser til fulle. Systemet er et resultat av mange års erfaring og dialog med over 20 000 brukere. Verktøyet har avanserte funksjoner, fra gjennomgripende multirapportering og dybdenavigering i tallmaterialet, til arbeidsroller for bedre arbeidsflyt og elektronisk dokumenthåndtering.

Les mer om Visma Global

Fordeler

  • Bedre arbeidsflyt med forhåndsdefinerte arbeidsroller.
  • Fra totaloversikt til detaljer med noen få klikk.
  • Oversiktlige rapporter i en håndvending.

Økonomisystemet er best egnet for firmaer inntil 50 ansatte.

Pakker og priser

Systemet består av to hoveddeler: Visma Global Finans og Visma Global Logistikk. Finanspakken består av et standardisert og brukervennlig økonomisystem som gir effektiv styring av regnskap og reskontro, EHF (elektronisk fakturahåndtering), rapportering, bankintegrasjon, purring/inkasso og elektronisk fakturaflyt/godkjenning/arkiv. Med Visma Global Logistikk kan du fakturere og du får logistikkfunksjonalitet som gir deg full kontroll på lagerbeholdning og logistikkrutiner.

Visma Global selges som en abonnementsløsning hvor man betaler et månedlig beløp per bruker. Dette betyr at du slipper en stor engangsinvestering, du får forutsigbare kostander og kan enkelt skalere løsningen opp/ned i forhold til antall brukere.

Relaterte produkter

Visma Global er laget slik at det skal være enkelt å utvide med mye annen smart funksjonalitet innen lønn, personal, salg og kundedialog. Les mer om disse mulighetene:

Visma AutoInvoice

– Send og motta fakturaer direkte fra ditt økonomisystem. (Inkludert i finanspakken)

Visma AutoPay

– Den helautomatiske betalingstjenesten Visma AutoPay tar hånd om alle inn- og utbetalinger for et ubegrenset antall kunder. (Inkludert i finanspakken.)

Visma Dokumentsenter

– Effektiv fakturabehandling med automasjon og dokumentflyt. Med skanning, elektronisk flyt og attestering av faktura og bilag vil det spare bedriften for både arbeid og kostnader. (Inkludert i finanspakken)

Tilleggsprodukter:

Visma AutoCollect – Helautomatisk purre- og inkassoløsning integrert med Visma Global.

Visma Lønn

– Ved å integrere Visma Global med Visma Lønn vil dataene være tilgjengelige på tvers av systemene.

Visma.Net Expense

– Nettbasert løsning for utfylling av reiseregninger og utleggsrefusjon. Ta bilde av kvitteringen og last den opp.

Proplan Drag & Drop

– Det kan være svært tidkrevende å legge til dokumenter og e-post til ordre. Med Proplan Drag & Drop vil du enkelt kunne koble filer, dokumenter og e-post til ordre.

Proplan Viderefakturering

– Alle som viderefakturerer produkter eller tjenester til sluttkunde har opplevd behovet for kontroll over hva som er viderefakturert og hva som gjenstår. Proplan har laget en løsning for fakturering med vedlegg i Visma Global.

Visma Rapportering og Analyse

– WEB basert rapporteringsløsning som gir alle ansatte enkel tilgang til den informasjonen de ønsker fra forretningssystemet.

Visma BizWeb

– Få oppdatert og korrekt firmainformasjon og kredittinformasjon om kunder og prospects direkte i Visma Global.

HVA SIER VÅRE KUNDER?

Konsulenten hos Proplan evnet å forstå utfordringene våre og ta eierskap til prosessene som måtte utføres.

Bjørn EggenEuro Heis AS

By far the best team I've ever worked with. They truly understood the look I was going for and completely nailed it! I would highly recommend them as a company, you simply just won't find any better team!

Aura BrooksGraphic Designer

Det at Proplan kunne tilby en totalpakke ble avgjørende for valget. Vi bruker Proplan Time og Visma Global. Alt er blitt så oversiktlig. Vi har full kontroll.

Hilde Salicath AasenOslo Byggentreprenør AS

Vi er godt fornøyd med innføringen av Visma Global. Rapporteringen er på plass og vi får god støtte av support hos Proplan. Sammen med Visma Global bruker vi Huldt & Lillevik Lønn. Her fungerer alt so...

Irene PedersenMectro AS

Kontakt oss

Ta kontakt dersom du har noen spørsmål

Kontakt oss