VISMA.NET

Nettbasert ERP system – økonomi, logistikk og rapportering i skyen.

Visma.net er en skybasert forretningsløsning som gir den mobiliteten moderne bedrifter ønsker. Utfør regnskap på PC via internett, hent ut rapporter på nettbrett, eller godkjenn utlegg med mobilapp. Utnytter bedriften din også mulighetene som ligger i nettskyen og moderne teknologi?

Les mer om Visma.net

Hvorfor velge en skybasert løsning?

 • Alltid tilgjengelig – så lenge du har nettilgang
 • Ingen store engangsinvesteringer
 • Forutsigbare kostnader gjennom månedlig abonnementsprising
 • Fleksibelt – Du kan skalere løsningen opp og ned basert på endrede behov
 • Du trenger ikke tenke på innstallasjon, oppgradering og servere
 • Tilrettelagt for automatisering – jobb mer effektivt!
 • Enkel datainnsamling – De ansatte bruker apper på mobilen for utlegg, timer osv.

Er Visma.net rett for deg? Les vår artikkel.

Visma.net Financials – Regnskap & Økonomi

Økonomisystemet er tilrettelagt for høy grad av automatisering hvor en setter opp automatiske arbeidsprosesser og varslinger for oppgaver som fakturering og bankhåndtering. Med Visma.net vil økonomimedarbeideren gå fra å punche bilag til å kontrollere avvik, og samtidig frigjøre tid til viktigere oppgaver som rapportering og analyse. De ansatte bruker mobilen for sine registreringsoppgaver som reiseregninger, utlegg, godkjenninger, timer osv. På den måten går datainnsamlingen enklere, fortere og med mindre feil.

Visma.net Logistics – Logistikk & Lager

Visma.net Logistics er et fullverdig logistikksystem i skyen. Du har alltid oppdaterte data og full kontroll på lagerbeholdningen. Ved hjelp av automatiserte prosesser, minimerer man manuelle oppgaver og sikrer høyere datakvalitet. Effektiv håndtering av innkjøpsprosesser og bedre lageroversikt sikrer at du kan gi kundene bedre informasjon og raskere levering. Å ha full kontroll på logistikken er avgjørende for din bedrifts fortjeneste og kundeopplevelse.

Visma.net Insights – Rapportering & Analyse

​Med skreddersydde dashboards er det enkelt å gi medarbeiderne tilgang til de viktige nøkkeltallene de trenger for å ta gode beslutninger. Dataene blir fremstilt visuelt og intuitivt, også på mobil og nettbrett. Les mer om Visma.net Insights.

Visma.net abonnementshåndtering

Leverer din bedrift sine produkter/tjenester gjennom en abonnmentsmodell? Eller vurderer å gjøre det? Da kan du være trygg på at Visma.net ERP håndterer dette enkelt. Med denne tilleggsfunksjonaliteten i Visma.net kan du:

 • Automatisere faktureringen av dine abonnementer
 • Effektivisere administrasjonen av dine abonnementer
 • Integrere med dine eksterne løsninger
 • Få full kontroll på dine abonnementsinntekter
 • Håndtere en fleksibel abonnementssammensetning

Les mer ​om abonnements- og kontrakthåndtering i Visma.net.

Pakker & priser

Visma.net er delt opp i flere pakker basert på behov og som faktureres som et abonnement. Priser fra 1200,- kr i måneden. Les mer om pakker og priser.

Relaterte produkter

Visma.net Expense – Rask og enkel reiseregning og utleggsrefusjon. Tilknyttet kredittkort, bilkjøringsapp og mulighet for å laste opp bilder av kvitteringer.

Visma SuperOffice Online – Fullverdig nettbasert salgsstøttesystem.

Visma.net Logistics Video:

Sikkerhet i skyen?

​Datasikkerhet blir stadig viktigere, spesielt når dataene skal lagres i skyen. Er dataene trygge, er konfidensialitet og personvern ivaretatt og følger skyleverandøren gjeldene lover og regler? Visma tar sitt sikkerhetsansvar alvorlig og jobber kontinuerlig for at kundene skal være trygge på dette området. Les mer om dette på Visma Trust Center.

Vil du lære mer om Visma.net?

Les mer om Visma.net på Visma sin hjemmeside.

Enkel tilgang og fleksibilitet var en stor driver for at vi ønsket å gå i skyen. Vi ønsket å dra fordelene av det skyen kan gi oss.

Espen EngelstadO.J.Dahl

At systemet skulle være i skyen var et ufravikelig krav.

Terje TobiassenContinyou AS

Kontakt oss

Ta kontakt dersom du har noen spørsmål

Kontakt oss