VISMA.NET

Kanskje verdens råeste ERP-system i skyen? Visma.net ERP er et skybasert forretningssystem som dekker dine behov innenfor finansstyring, logistikk, rapportering, prosjekt, analyse, samt lønn og HR. Løsningen har fokus på brukervennlighet, den forenkler arbeidsrutiner og automatisere manuelle prosesser.

 

En fremtidsrettet løsning

Reduserer IT- og driftskostnader og har ingen tidskrevende oppgradering. Med abonnement er investeringskostnader fjernet og utgifter forutsigbare. Med et utvalg integrasjoner kan løsningen tilpasses dine behov, men også integrerer med dine eksterne løsninger. Totrinns-autentisering gir en økt trygghet og garanterer sikkerheten til dine data. Løsningen følger ISO-standarder og EU-direktiv. Vær oppdatert til enhver tid. Få tilgang til din bedrifts status her og nå. Du får oppdaterte rapporter og dashboards rett på mobilen.

Navn
Epost
Hva ønsker du å vite mer om?
Melding
Ja, jeg samtykker til at Proplan lagrer min kontaktinformasjon.

God kostnadskontroll, via månedlig betaling

Skalerbart etter behov

Automatiser din arbeidsflyt

Sømløs integrasjon

Trygg lagring av data

Alltid tilgjengelig

Visma.net dekker kompleks logistikk og prosjektregnskap, og kan i tillegg integreres med de alle fleste bransjesystemer.

Kristine MaudalSalgssjef
BloggVisma.net
18/09/2020

Slik sparte bedriften 35 prosent av et årsverk på å bytte til nytt system

Ny programvare til bedriften kan virke som en dyr investering. Men evner du se hele regnestykket, vil du oppdage at de svært ofte betaler seg selv. Gamle rutiner og vaner…
BloggVisma.net
11/09/2020

Nå digitaliseres entreprenørbransjen i rekordfart – slik unngår du å henge etter

Pandemien har sendt entreprenører, bygg og anlegg inn i en tvangsdigitalisering. Det kan være bra – hvis du gjør det riktig. – Jeg har en T-skjorte hvor det så fint…
ERPTrainee-bloggenVisma.net
10/09/2020

Trainee-bloggen: Bli kjent med Janette

Proplan fortsetter sin storsatsing på Visma.net. Her får du hilse på én av våre tre nye trainees.

Visma.net vokser i takt med din bedrift

Rapportering og analyse

Visma.net Insight tilbyr skreddersydde dashboards, hvor dataen blir fremstilt på en visuelt og intuitiv måte på alle enheter. Det er enkelt å gi medarbeidere tilgang til viktige nøkkeltall.

Abonnementshåndtering

Med abonnementhåndtering i Visma.net kan du automatisere faktureringen av dine abonnementer, effektivisere administrasjonen av dine abonnementer, få full kontroll på dine abonnementsinntekt og håndtere en fleksibel abonnementssammensetning.

Økonomi og regnskap

Visma.net Financials er et skybasert regnskapssystem for større bedrifter. Økonomisystemet er tilrettelagt for høy grad av automatisering.

Reise og utlegg

Visma.net Expense er en rask og brukervennlig løsning for håndtering av reiseregninger og utlegg. Reiseregninger og utlegg kan registreres og sendes til godkjenning på mobil, samt synkroniseres med lønn.

HR og lønn

Visma.net Payroll er et nettbasert lønnsystem. Det har effektivt verktøy med avansert automatikk, noe som gir full oversikt og kontroll. Systemet er mobilvennlig, noe som gjør at du kan registrere ferie, fravær, reiser selv når du ikke er på kontoret.

Logistikk og lager

Visma.net Logistics gir deg oppdaterte data og full kontroll på lagerbeholdningen. Automatiserte prosesser sikrer høyere datakvalitet. Effektiv håndtering av innkjøpsprosesser og bedre lageroversikt sikrer kundene dine bedre informasjon og raskere levering.

Pakker og priser

Visma.net leveres i praktiske pakkeløsninger skreddersydd til ditt behov. Alt er skalerbart og skreddersøm er et viktig nøkkelord. Merk at prisen under er veiledende, og andre kostnader kan påløpe. Ta kontakt med oss, så setter vi opp den mest effektive løsningen for deg.

Finans

Fra 2900,-

per mnd.
 • Inneholder 1 ERP bruker og 1 selskap
 • Ekstra bruker NOK 500,-/mnd
 • Ekstra firma NOK 300,-/mnd
Kort om Finans
For deg som trenger en effektiv og automatisert regnskapsløsning i skyen. Pakken dekker sentrale forretningsprosesser, som regnskap, faktura, abonnement, anleggsmidler, rapportering og lønn.

Logistikk

Fra 5500,-

per mnd.
 • Inkludert 1 bruker og 1 firma
 • Ekstra bruker NOK 500,-/mnd
 • Ekstra firma NOK 300, -/mnd.

Kort om Logistikk
For deg som trenger en effektiv og automatisert regnskapsløsning i skyen. Pakken omfatter samme funksjonalitet som Finanspakken, samt funksjonalitet for lagerhåndtering, innkjøp og salg.

Prosjekt

Fra 5500,-

per mnd.
 •  Inkludert 1 bruker og 1 firma
 • Ekstra bruker NOK 500, -/mnd.
 • Ekstra firma NOK 300, -/mnd.

Kort om Prosjekt
For deg som trenger en effektiv og automatisert regnskapsløsning i skyen. Pakken omfatter samme funksjonalitet som Finanspakken, samt funksjonalitet for håndtering av prosjektregnskap.

Komplett

Kr 6900,-

per mnd.
 •  Inkludert 1 bruker og 1 firma
 • Ekstra bruker NOK 500, -/mnd.
 • Ekstra firma NOK 300, -/mnd.

Kort om Komplett
For deg som trenger en effektiv og automatisert regnskapsløsning i skyen. Pakken inneholder alle modulene som er skissert i de andre pakkene. En omfattende totalløsning.