VISMA.NET

Nettbasert ERP system – økonomi, logistikk og rapportering i skyen.

Et skybasert ERP-system for den moderne bedriften. Med Visma.net får du en komplett løsning som vokser med bedriften og  digitaliserer din arbeidshverdag. Løsningen har fokus på brukervennlighet,  skape enklere og mer effektive arbeidsrutiner og automatisere tidligere manuelle prosesser.

Hvorfor velge en skybasert løsning?

 • Alltid tilgjengelig – så lenge du har nettilgang
 • Ingen store engangsinvesteringer
 • Forutsigbare kostnader gjennom månedlig abonnementsprising
 • Fleksibelt – Du kan skalere løsningen opp og ned basert på endrede behov
 • Du trenger ikke tenke på innstallasjon, oppgradering og servere
 • Tilrettelagt for automatisering – jobb mer effektivt!
 • Enkel datainnsamling – De ansatte bruker apper på mobilen

Økonomi & Regnskap

Visma.net Financials er et skybasert regnskapssystem for større bedrifter. Økonomisystemet er tilrettelagt for høy grad av automatisering hvor en setter opp automatiske arbeidsprosesser og varslinger for oppgaver som fakturering og bankhåndtering. Les mer

Rapportering & Analyse

​Med Visma.net Insight får du skreddersydde dashboards er det enkelt å gi medarbeiderne tilgang til de viktige nøkkeltallene de trenger for å ta gode beslutninger. Dataene blir fremstilt visuelt og intuitivt, også på mobil og nettbrett. Les mer.

Logistikk & Lager

Visma.net Logistics er et fullverdig logistikksystem i skyen. Du har alltid oppdaterte data og full kontroll på lagerbeholdningen. Ved hjelp av automatiserte prosesser, minimerer man manuelle oppgaver og sikrer høyere datakvalitet. Effektiv håndtering av innkjøpsprosesser og bedre lageroversikt sikrer at du kan gi kundene bedre informasjon og raskere levering. Les mer

Abonnementshåndtering

Leverer din bedrift sine produkter/tjenester gjennom en abonnmentsmodell?  Med abonnementhåndtering i Visma.net kan du automatisere faktureringen av dine abonnementer, effektivisere administrasjonen av dine abonnementer, få full kontroll på dine abonnementsinntekt og håndtere en fleksibel abonnementssammensetning. Les mer.

Lønn & HR

Jobb med lønn og HR på en helt ny måte. Visma.net Payroll er et nettbasert lønnsystem for små og store bedrifter. Med Visma.net Payroll får du et effektivt verktøy med avansert automatikk, som gir full oversikt og kontroll. Registrering av ferie, fravær, reiser direkte på mobilen. Les mer.

Reise & Utlegg

Visma.net Expense er en rask og enkel løsning for håndtering av reiseregninger og utlegg. Reiseregninger og utlegg kan registreres og sendes til godkjenning på mobil og synkroniseres med lønn. Les mer

Sikkerhet i skyen?

​Datasikkerhet blir stadig viktigere, spesielt når dataene skal lagres i skyen. To-faktor autentisering gir en ekstra trygghet og garanterer at dataen er sikker. Visma tar sitt sikkerhetsansvar alvorlig og jobber kontinuerlig for at kundene skal være trygge på dette området. Løsningen ivaretar nasjonale og internasjonale lovverk som ISO-standard og EU-direktiver. Les mer om dette på Visma Trust Center.

Visma.net Sikkerhet

Enkel tilgang og fleksibilitet var en stor driver for at vi ønsket å gå i skyen. Vi ønsket å dra fordelene av det skyen kan gi oss.

Espen EngelstadO.J.Dahl

At systemet skulle være i skyen var et ufravikelig krav.

Terje TobiassenContinyou AS

Ønsker du mer informasjon om Visma.net?

Kontaktskjema

Pakker & priser

Visma.net er delt opp i flere pakker basert på behov og som faktureres som et abonnement. Startkostnad samt kostnader for implementering, tilpasninger, integrasjoner, support og eventuelle transaksjonskostnader kommer i tillegg. Ta kontakt med oss for en behovsavklaring og et prisestimat.

Velg din Visma.net Financials-Pakke

Basis

Fra 1200,-

Per Mnd
 •  Inkludert 1 bruker og 1 firma
 • Ekstra bruker NOK 400, -/mnd.
 • Ekstra firma NOK 200, -/mnd.

Kort om Basic
For deg som trenger en effektiv og automatisert regnskapsløsning i skyen. Denne pakken dekker alle sentrale forretningsprosesser, som regnskap og reskontro, elektronisk fakturaflyt og bankhåndtering.

Standard

Fra 1500,-

Per Mnd
 •  inkludert 1 bruker og 1 firma
 • Ekstra bruker NOK 400,-/mnd
 • Ekstra firma NOK 200, -/mnd.

Kort om Standard
For deg som trenger en effektiv og automatisert regnskapsløsning i skyen. Pakken omfatter samme funksjonalitet som Basic-pakken, samt funksjonalitet for håndtering av driftsmidler og avskrivninger.

Advanced

Fra 2900,-

Per Mnd
 •  Inkludert 1 bruker og 1 firma
 • Ekstra bruker NOK 400, -/mnd.
 • Ekstra firma NOK 200, -/mnd.

Kort om Advanced
For deg som trenger en effektiv og automatisert regnskapsløsning i skyen. Denne pakken dekker alle sentrale forretningsprosesser, som regnskap og reskontro, elektronisk fakturaflyt og bankhåndtering.

Velg din Visma.net Logistics-Pakke

Standard

Fra 1000,-

Per Mnd
 •  Ekstra firma: NOK 200,-/mnd

Kort om Standard
For deg som trenger en effektiv logistikkløsning i nettskyen. Denne pakken dekker alle sentrale forretningsprosesser knyttet til ordre, innkjøp og lager, slik at du får kontroll på logistikken i din bedrift.

Advanced

Fra 2600,-

Per Mnd
 • Ekstra firma NOK 200, -/mnd.

Kort om Advanced For deg som trenger en effektiv logistikkløsning i nettskyen. Omfatter samme funksjonalitet som Standard-pakken, samt muligheter for flere lagersteder, bestillingsforslag basert på sesong, og rullerende varetelling.