PROPLAN.NET

Proplan.net er neste generasjons applikasjonsplattform for alle Proplans produkter. Med Proplan.net vil man kunne samle de viktigste administrasjonsverktøyene på en plass, og både gi ansatte og ledere en enklere arbeidshverdag.

 

Moderne byggeklosser

Proplan.net er neste generasjons applikasjonsplattform, som er bygget i skyen med moderne byggeklosser. Dette inkluderer et meget tilgjengelig API (programmeringsgrensesnitt) som gjør det enkelt å integrere Proplan.net mot andre systemer som ERP, lønn og regnskap. Proplan.net vil  forløpende tilby nye produkter og moduler som automatiserer og forenkler arbeidshverdagen til norske bedrifter.
Først ut av disse produktene er Proplan.net Personal. Her kan du  registrere og håndtere persondata, registrere formell kompetanse og erfaring, laste opp dokumentasjon, registrere og få oversikt over fravær og håndtere medarbeiderprosesser.  Alle i bedriften har mulighet til å vedlikeholde sin egen informasjon, og melde fravær både via mobil og web. Dette gir bedriften et komplett  arbeidsverktøy for egne ansatte, innleide og jobbsøkere, på ett og samme sted.
Navn
Epost
Hva ønsker du å vite mer om?
Melding
Ja, jeg samtykker til at Proplan lagrer min kontaktinformasjon.

Proplan.net Personal består av en grunnmodul som ivaretar krav til sikker håndtering av personaldata og dokumenter.

Med utstyrsmodulen kan administrator, leder eller den ansatte opprette utstyr knyttet til den ansatte i bedriften.

Kompetansemodulen gir bedriften mulighet til lagre og sørge for kontroll på nødvendige sertifikater knyttet opp mot de ansatte.

Prosessmodulen gir bedriften mulighet til å digitalisere manuelle rutiner og dokumentflyt til en hel digital prosess.

Personalarkivet lar deg administrere alle ansatte på ett og samme sted i skyen.

Proplan.net er bygget med et moderne API som gjør integrasjon mot andre systemer som ERP, lønn og regnskap enkelt.

I første omgang lanseres Proplan.net sammen med en kraftig oppgradering av HR-systemet Proplan Personal. Fremover er planen å utvikle og lansere flere moduler som kan håndtere og automatisere bedriftsprosesser.

Tor Ommund LjoslandDaglig Leder, Proplan Utvikling
BloggVisma.net
18/09/2020

Slik sparte bedriften 35 prosent av et årsverk på å bytte til nytt system

Ny programvare til bedriften kan virke som en dyr investering. Men evner du se hele regnestykket, vil du oppdage at de svært ofte betaler seg selv. Gamle rutiner og vaner…
BloggERP
11/09/2020

Hvorfor du må ha et ERP-system – forklart slik du forstår det

Lær hva et ERP-system egentlig er, og hvorfor så mange glemmer bort det som bør være bunnsvillen i hele firmaet. La det først være sagt: Det er ingen skam å…
BloggVisma.net
11/09/2020

Nå digitaliseres entreprenørbransjen i rekordfart – slik unngår du å henge etter

Pandemien har sendt entreprenører, bygg og anlegg inn i en tvangsdigitalisering. Det kan være bra – hvis du gjør det riktig. – Jeg har en T-skjorte hvor det så fint…