VISMA.NET EXPENSE

Reiseregninger og utlegg er en oppgave man helst vil ha unnagjort på kortest mulig tid. Med Visma.net Expense kan du registrere, håndtere og godkjenne både reiseregninger og utlegg med få tastetrykk. Med denne nettbaserte løsningen kan du fylle ut reiseregningen når og hvor det måtte passe. På mobil, nettbrett, PC eller Mac – på hytta, hjemme eller på jobben.

 

Hvordan fungerer det?

  • Du tar bilde av kvitteringen. Kvitteringen lagres i skyen, og følger automatisk med reiseregningen.
  • Du kan også koble ditt kredittkort mot Visma.net Expense, slik at alle transaksjonene blir registret automatisk inn i systemet.

Løsningen tolker kvitteringen og foreslår dato, valuta og beløp. Du legger til beskrivelse og sender reiseregningen til godkjenning. Leder godkjenner reiseregning eller utlegg enkelt på pc eller mobil. Løsningen er alltid oppdatert på regler og satser, og sikrer at reiseregningen er i tråd med gjeldende regelverk. Løsningen har integrasjon mot GPS-løsninger som logger kjørelengde, kjørerute, og bompengeutgifter.

Reiseregning og utlegg integrert med lønn?

Denne løsning for reiseregning og utlegg inngår i lønnssystemet Visma.net Payroll, et nettbasert lønnssystem for små og store bedrifter. Det kan også integreres med Visma Lønn og Huldt & Lillevik Lønn.

Navn
Epost
Hva ønsker du å vite mer om?
Melding
Ja, jeg samtykker til at Proplan lagrer min kontaktinformasjon.

Slutt med papirkvitteringen

Med appen «Visma Attach» kan du ta bilde av kvitteringene dine og sende dem direkte inn i Visma.net Expense. På denne måten vil utlegg, kvitteringer og kjøregodtgjørelser alltid ligge tilgjengelig i løsningen etter en reise eller utlegg.

Godkjenn utlegg og reiseregninger via mobilen.

«Visma Manager» er en app som gir deg mulighet til å godkjenne utlegg og reiseregninger på mobil eller nettbrett. Raskt og enkelt. Visma.net Expense kan brukes både helt frittstående, eller det kan integreres med Vismas lønnssystemer.

HVA SIER VÅRE KUNDER?