VISMA.NET EXPENSE

Håndtering av reiseregninger og utlegg på en superenkel måte!

Reiseregninger og utlegg er en oppgave man helst vil ha unnagjort på kortest mulig tid.

Med Visma.net Expense kan du registrere, håndtere og godkjenne både reiseregninger og utlegg med få tastetrykk.

Med denne nettbaserte løsningen kan du fylle ut reiseregningen når og hvor det måtte passe. På mobil, nettbrett, PC eller Mac – på hytta, hjemme eller på jobben.

Kontaktskjema

Last opp reiseregning og elektroniske kvitteringer

Du kan koble ditt kredittkort mot Visma.net Expense, slik at alle transaksjonene blir registret automatisk inn i systemet.

Kjøreutgifter direkte inn i Visma.net Expense

Du kan laste ned en egen app, hvor bilkjøringen din spores, og all informasjon om rute og bompenger sendes rett inn i løsningen.

Slutt med papirkvitteringen

Med appen «Visma Attach» kan du ta bilde av kvitteringene dine og sende dem direkte inn i Visma.net Expense. På denne måten vil utlegg, kvitteringer og kjøregodtgjørelser alltid ligge tilgjengelig i løsningen etter en reise eller utlegg.

Godkjenn utlegg og reiseregninger via mobilen.

«Visma Manager» er en app som gir deg mulighet til å godkjenne utlegg og reiseregninger på mobil eller nettbrett. Raskt og enkelt. Visma.net Expense kan brukes både helt frittstående, eller det kan integreres med Vismas lønnssystemer.

Se hvordan appene «Visma Attach» og «Visma Manager» fungerer.

To apper som gjør det enkelt for både medarbeideren og sjefen:

Visma Attach

Visma Manager

HVA SIER VÅRE KUNDER?

Vi er veldig godt fornøyd med Visma.net Expense. Det fungerer fint med appen Visma Attach og det var lett å komme i gang med. Overføring via fil til Huldt & Lillevik lønn fungerer også veldig bra.

Grete VålandAarbakke AS

Visma.net Expense gjør jobben lettere for oss. Det er enkelt å bruke og har til enhver tid de oppdaterte satsene som gjelder.

Espen DykesteenK. Lund Offshore

Kjell Haver Regnskapsservice AS har flere fornøyde kunder som bruker Visma.net Expense. Dette er en effektivt og smart måte å laste opp kvitteringer mens en er på reise for å senere lage reiseregning....

Owe Bernt RobertsenKjell Haver Regnskap

Vi er veldig fornøyd med Visma.net Expense. Det gikk raskt å komme i gang og tilbakemeldingene fra alle involverte er at det er effektivt og intuitivt enkelt å bruke.

Kjetil FlesenPumptech