Vil du ha en økonomisjef OnDemand?

By 04/11/2019 november 13th, 2019 Blogg
2 minutter

Til deg som har for mange hatter, og for få armer. Vi kan hjelpe deg ut av tidsklemma.
Mot slutten av året er det ofte ekstra mange baller som skal sjongleres i luften; regnskapsavslutning, årsoppgjøret 2019, revisjon, rapportering til styre og offentlige myndigheter, budsjett for 2020. Listen er lang, og du kjenner deg kanskje igjen?

Vi har løsningen
Hva med å outsource de oppgavene som enkelt kan håndteres av andre, slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten? En økonomisjef OnDemand fra Proplan Regnskap kan være løsningen du leter etter.

Slik løser vi det
Rent praktisk sender vi ut en erfaren økonomisjef til deg og din bedrift. Hen kan være operativ fra dag èn, og med sin 10-15 års erfaring i sekken kan du være trygg på at  årsoppgjøret blir håndtert korrekt. Proplan Regnskap har høy tekniske kompetanse, og lang erfaring på tvers av ulike systemer. Uavhengig av hvilket økonomisystem du benytter kan du være sikker på at vi kan håndtere det. Dersom du ikke har et eksisterende system, løser vi det også. Dette med gode skyløsninger skreddersydd til din bedrift.

#Denfølelsen
Det betyr at du kan lene deg trygt tilbake, og kjenne på følelsen av at det som tidligere gav deg økt puls og knip magen, nå bare flyter. Leier du en økonomisjef av oss sikrer du deg en kompetent samarbeidspartner, OnDemand. Vi tilpasser oss dine behov, og avtaleformen skal være like enkel som ett abonnement hos Netflix.