SATSNINGSBRANSJER

Les mer om noen av bransjene Proplan Regnskap har ekstra kompetanse om/eller dedikerte bransjeløsninger for.

Elektro

Proplan Regnskap betjener mange kunder innen elektrobransjen og anbefaler Tripletex sin bransjeløsning for dette segmentet. Lønsingen er laget for at bedriften og regnskapskontoret skal kunne jobbe så effektivt som overhodet mulig. Det er et alt-i-ett verktøy som håndterer blant annet:

  • Fakturering
  • Ordre- og prosjektverktøy
  • Timeføring
  • Regnskap og lønn

Vi finner en arbeidsfordeling som passer den enkelte kunde. Kunden gjør f.eks faktureringsjobben og timeføringen selv og får enkelt tilgang til rapportene de trenger – vi fikser resten. Løsningen har også direkte grossistintegrasjon slik at varer kan bestilles på farten. Den er også godt tilrettelagt for håndtering av viktige kontrollskjemaer for bransjen.

VVS

Proplan Regnskap har lang erfaring med kunder innen VVS bransjen og også her ser vi at VVS-løsningen fra Tripletex fungerer godt. Den gir deg samme muligheter som Elektro-løsningen over men mange kunder setter ekstra pris på prosjektverktøyet i løsningen. Det gir full oversikt over timer, kostnader og prosjekter – slik at bedriften kan levere kostnadseffektivt.

Eiendom

La Proplan Regnskap ta et utvidet ansvar for administrasjon av eiendommen(e) din. I tillegg til regnskap og avgiftsbehandling kan vi ta hånd om blant annet kontraktsadministrasjon og felleskostbehandling. Vi har kompetanse på en av markedets ledende bransjeløsninger for å følge opp alle dine leiekontrakter, både når det gjelder fakturering, indeks- og markedsregulering, mva-håndtering og innkreving. Felleskostnadene har vi kontroll på – alt fra budsjettering, fakturering, avregning og rapportering. Våre regnskapsførere rapporterer på avvik og kan gi gode råd for optimalisering av driften, f.eks innen likviditetsstyring.

Ta kontakt med oss dersom du er interessert i å høre mer om disse eller andre bransjeløsninger.

Kontakt oss

Ta kontakt dersom du har noen spørsmål

Kontakt oss