Proplan Time Mobil – en app for timeregistrering

Er medarbeiderne mye på farten? Proplan Time Mobil er en app for timeregistrering som gjør det mulig for de ansatte å registrere sine timer enkelt via mobilen, uansett hvor de måtte befinne seg.

Registrering og oversikt

Registreringsbildet er brukervennlig og tilpasset måten Proplan Time er satt opp for deres bedrift. De samme prosjektene, ansvarsenhetene og tilleggene som benyttes i den vanlige løsningen vil være tilgjengelig på mobil. Funksjonalitet for å registrere pauser, kommentarer og klokkeslett er ivaretatt.

Vil du vite mer?

Kontakt oss for gratis demo

Kontaktskjema

Visste du at Proplan Time er et av Norges ledende timeføringssystemer?

Svein FagerlandDirektør for forretningsutvikling og digitalisering

Godkjenn timer på mobil

Ledere kan også raskt godkjenne timer for deres ansatte ved hjelp av mobilapplikasjonen. Hvis dere allerede har Proplan Kvalitet eller Proplan Personal vil funksjonalitet fra disse modulene også være tilgjengelig i vår app.  Da kan man f.eks få mulighet til å utføre aktiviteter basert på sjekklister, eller ha kontaktinfoen til alle i bedriften lett tilgjengelig.

Færre feil og glemte timer

For å få oversikt på timene kan man enten velge å se på dagsoversikten eller ukeoversikten. I ukebildet får man dermed oversikt på hele uken med summering av timer, fravær og tillegg. Dette gjør det enkelt å se om man mangler å registrere noe. For jo fortere timene blir registrert jo mindre er sjansen for feilregistreringer og glemte timer. Meldinger fra systemadministrator er også tilgjengelige i Proplan Time Mobil.