PROPLAN TIME MOBIL

Er medarbeiderne mye på farten? Har dere samtidig behov for å registrere timer jevnlig?

Proplan Time Mobil er en inkludert modul i Proplan Time og gjør det mulig for de ansatte å registrere sine timer enkelt via mobilen uansett hvor de måtte befinne seg. Modulen støtter både iPhone, Android, Windows Phone, Blackberry, iPad og nettbrett. Løsningen er ment å gi brukerne to ting: enkel registrering samt oversikt over egne timer. Ta gjerne en titt på vår video for en demo av løsningen.

Registrering og oversikt

Registreringsbildet er brukervennlig og tilpasset måten Proplan Time er satt opp for deres bedrift. De samme prosjektene, ansvarsenhetene og tilleggene som benyttes i den vanlige løsningen vil være tilgjengelig på mobil. Funksjonalitet for å registrere pauser, kommentarer og klokkeslett er også ivaretatt. Ledere kan også raskt godkjenne timer for deres ansatte ved hjelp av mobilen.

Færre feil og glemte timer

For å få oversikt på timene kan man enten velge å se på dagsoversikten eller ukeoversikten. Man får dermed et bilde av hele uken med summering av timer, fravær og tillegg. Dette gjør det enkelt å se om man mangler å registrere noe. For jo fortere timene blir registrert jo mindre er sjansen for feilregistreringer og glemte timer.

Vil du se mer?

Besøk vår videoside for en demonstrasjon av Proplan Time på Mobil.

Overbevist?

Har du sett nok og ønsker et tilbud?

Få pristilbud

Snakk med oss!

Vi vil høre mer om din bedrifts behov

Ta kontakt

Finn ut mer!

Les mer om våre kunders erfaringer

Kundereferanser