Visma business nxt
NYHET!

Nå har Visma Business tatt reisen til skyen, og Visma Business NXT er resultatet!

Norges mest brukte ERP-system også i skyen

Vil du vite mer?
☁ Skybasert

Enestående, skybasert ERP-system som gir deg mulighet til å tilpasse prosesser og arbeidsvinduer slik du vil ha dem.

✂ Skreddersydd

... for mellomstore og store bedrifter, med det beste fra Visma Business.

Full kontroll

Moderne ERP-system som passer på at du hele tiden er innenfor lover og regler.

Prelansering av Visma Business NXT

Visma Business har, som sagt, tatt reisen til skyen, og et nytt ERP-system har sett dagens lys: Visma Business NXT. Detter er altså en skybasert løsning med et webbasert grensesnitt. Har du jobbet i Visma Business før, vil du fort kjenne deg igjen, og du vil få en fin overgang til det nye systemet. All data fra Visma Business vil bli flyttet til Visma Business NXT – helt uten strukturelle endringer!

Det beste fra Visma Business er tatt med videre opp i skyen. ERP-systemet har også fått et brukervennlig og moderne grensesnitt.  Dette gjør at du raskt vil komme i gang, unngå timevis med opplæring og blir produktiv fra dag én 🤩

Smugtitt på Visma Business NXT 🤫

I videoen forklarer produktsjef David Aarstein, som har jobbet i Visma siden 1995 og nå ansvarlig for den nye storsatsingen Visma Business NXT, hvordan produktnyheten vil se ut.

Proplan tar deg trygt over i nytt ERP-system

Er du usikker om du skal ta reisen til skyen? Med Proplan med på laget er du på trygg grunn. Gjennom 30 år med solid erfaring med å effektivisere bedrifter med gode system sitter Proplan på en erfaring og kompetanse som er helt unik. CRM, lønn, prosjekt, personal og rapportering er noe vi er eksperter på.

I tillegg har vi en kompetent supporttjeneste som løser problemene dine når de oppstår.

Våre dyktige konsulenter gjennomfører et grundig forprosjekt der vi kommer frem til dine behov. Ut fra dette vil Proplans konsulenter utarbeide en skreddersøm slik at du får tilpasset systemene til deg. Det er her vår erfaring og kompetanse vil lede deg trygt gjennom migreringen.

Visma Business NXT er laget for framtiden: Nye, nyttige funksjoner vil bli lansert fortløpende!

Visma vil hele tiden forbedre og utvikle Visma Business NXT, noe som kommer deg til gode. Siden Visma Business NXT er skybasert, vil oppdateringer skje automatisk i systemet.

🥁Funksjonene du kan glede det til i Visma Business NXT:

Regnskap

Visma Business NXT har masse funksjonalitet innen regnskap. Både de du behøver og de du ikke visste at du behøver. Med integrert håndtering av inngående fakturaer og flere automatiseringer så flyter regnskapsjobben veldig godt.

Faktura

I tillegg til fakturering av en ordinær salgsordre, kan du gjennomføre fakturering ihht fakturaplan. Abonnementsfakturering og fakturering uten lagerpåvirkning er tilgjengelig.

Anleggsmidler

Visma Business NXT håndterer dine avskrivninger med oppskriving, nedskriving og restverdier. Oversiktlig og vakkert løst!

Rapportering

Her finnes en haug av standard rapporter. Har du behov for noe spesielt så fikser systemet det også.

Prosjektregnskap

Et prosjekt har gjerne underprosjekter og aktiviteter også. Bygg opp din egen struktur og få rapporteringen slik du skal ha det!

Lagerhåndtering

Visma Business Nxt har mye funksjonalitet og sporbarhet med få begrensninger. Med integrerte håndterminaler oppnår du effektivt og kontrollert lagerhold.

Salg

I Visma Business Nxt er det fortsatt mulig å benytte ordremottak via Autoinvoice. Gjennom det nye integrasjonsgrensesnittet (API) har vi rikholdige mulighet til å tilby ordre mottak fra de aller fleste kilder.

Lønn

En av «naboene» i Visma.net Home er Visma.net Payroll. En moderne og kraftig lønnsmotor som fungerer perfekt med Visma Business NXT.
Vil du vite mer?
Vil du lese mer?

Vil du vite mer? Ta kontakt!