Proplan AS

Onboarding av ansatte med Proplan HRM

Webinar

Om webinaret

Proplan HRM integrerer med dine nye skysystemer, gir deg kontroll på ansattdata (GDPR) og automatiserer viktige HR-prosesser.

Personalsystemet Proplan HRM har raskt blitt populært blant bedrifter som er i gang med skyreisen mot en enklere IT-hverdag. Vi har fokus på GDPR, integrasjoner mot skybaserte lønns- og regnskapssystem og fantastisk brukervennlighet.

Proplan HRM er altså en foretrukket løsning for IT- og HR-ledere, samt andre ansatte i moderne bedrifter.

Den 25. august skal vi presentere den nye modulen for onboarding av ansatte. Sett av tiden mellom 09:00-09:30 for se hvor enkelt det kan gjøres med Proplan HRM!

Direkte fra byggeplassen! Se intervju med Kunde X som har brukt Visma.net ERP i X måneder/år. Hvilke råd har de til andre entreprenører?

 
I en konkurranseutsatt bransje, hva er de lavthengende fruktene? Hvordan kan dere skaffe dere konkurransefortrinn?

 
Alt du trenger å vite om å flytte systemene dine over til skyen

Agenda kommer

Meld deg på webinaret
Dato: Torsdag, 25. august
Tid: 09.00 til 09.30
Lengde: 30 minutter

Pris: Gratis

Møt webinarholderne:

Tor Ommund er daglig leder i Proplan Utvikling som har utviklet Proplan HRM. Som resten av de ansatte i selskapet brenner han for enkle og intuitive systemer  som forenkler hverdagen til ansatte og som stadig bringer mer verdi til kundene.

Sunniva er Produkteier i Proplan Utvikling. Hun ønsker å utvikle innovative løsninger som har en brukersentrert tilnærming til automatisering og læring. Sunniva sitt ansvar er å sikre at Proplan HRM gir brukerne en bra opplevelse og effektivt løser problemer. 

1

2

3

  • Onboarding for HR
  • Onboarding for ledere
  • Onboarding for ansatte

Enten du er HR, økonomimedarbeider, daglig leder – eller noe helt annet  – er du hjertelig velkommen til å bli med oss på skjermen!📺

I det 30 minutter lange webinaret får du:

Tor Ommund Ljosland

Sunniva

Les hvorfor Stein Bostad i Schjærven valgte Proplan HRM og Visma Payroll

For Schjærven var det også viktig at det nye HR-systemet eliminerte manuell administrering av data, og at det kunne integreres med Visma Payroll.

Les mer