Proplan AS

Vi viser deg superkomboen 

Visma Payroll og Proplan HRM

Webinar 

Om webinaret

Hvordan kan du forenkle din HR-arbeidsdag ved hjelp av Proplan HRM sammen med Visma Payroll? 

Og sikre at GDPR og ansattes rettigheter ivaretas?

Bli med på webinar! Så viser vi deg 😀

Proplan HRM har blitt veldig populært blant våre kunder - og har selvfølgelig full integrasjon med Visma Payroll. I tillegg til en rekke nyttige funksjoner som HR-avdeling, ledere og ansatte trenger for en effektiv arbeidshverdag.

Så enten du er HR-konsulent, økonomimedarbeider, lønnsansvarlig, daglig leder – eller noe helt annet  – håper vi du melder deg på og blir med oss på skjermen! 📺

PS: Om tidspunktet ikke passer - meld deg på likevel og få opptak tilsendt i etterkant 😉

Direkte fra byggeplassen! Se intervju med Kunde X som har brukt Visma.net ERP i X måneder/år. Hvilke råd har de til andre entreprenører?

 
I en konkurranseutsatt bransje, hva er de lavthengende fruktene? Hvordan kan dere skaffe dere konkurransefortrinn?

 
Alt du trenger å vite om å flytte systemene dine over til skyen

Agenda kommer

Meld deg på vårt webinar
Dato: Tirsdag 21. mars 2023
Tid: 09.00 til 09.30
Lengde: 30 minutter

Pris: Gratis

Møt webinarholderne:

Sunniva er Produkteier i Proplan Utvikling. Hun ønsker å utvikle innovative løsninger som har en brukersentrert tilnærming til automatisering og læring. Sunniva sitt ansvar er å sikre at Proplan HRM gir brukerne en bra opplevelse og effektivt løser utfordringer. 

1

2

3

Sunniva Lomeland

Nina Løken

Nina er lønnskonsulent i Proplan. Hun jobber daglig med kunder og deres kundereise når det kommer til Visma Payroll og Proplan HRM.

Tor Ommund Ljosland

Tor Ommund er daglig leder i Proplan Utvikling som har utviklet Proplan HRM. Som resten av de ansatte i selskapet brenner han for enkle og intuitive systemer  som forenkler hverdagen til ansatte og som stadig bringer mer verdi til kundene.