Veien videre med Visma 

For deg som jobber i regnskapsbyrå

Fremtidens teknologi for regnskapsbyrå

I løpet av disse episodene får du innblikk i flere spennende løsninger fra Visma, blant annet den nye storsatsningen Visma Business NXT! I løpet av webinaret får du en smakebit av framtidens løsninger for lønn, rapportering, årsoppgjør og regnskap for deg som jobber i regnskapsbyrå.

Etter å sett disse episodene vil sitte igjen med mye nyttig informasjon om Vismas skyløsninger, samt hvilke fordeler det er ved å flytte til skyen.
 

Strategi og planer for byråbransjen. Veien videre med Visma for byrå 

 Visma har et hovedfokus på å tilby regnskapsbransjen de beste løsningene relatert til en regnskapsførers hverdag i dag og ikke minst fremover. Ingvar Nilsen tar deg gjennom hvordan Visma løser og skal løse dette fokuset. 

Visma.net Payroll byrå

I denne delen vil Erlend Jernsveen Kristoffersen gi deg:
  • Hva er Visma. net Payroll byrå
  • Byråpakken for regnskapsbyrå
  • Roadmap
  • Hvordan komme i gang med løsningenØnsker du mer å vite mer?

Ta kontakt med oss

OneStop Reporting Byrå

Nicolay Førum viser deg hvordan du kan få maksimalt utbytte av OneStop Reporting for deg som jobber i regnskapsbransjen. 
Jan Olav Sanne og Anders Tetlie viser deg noen muligheter med Visma Periode & År. Denne delen passer best for deg som bruker Visma Finale eller Visma Total årsoppgjør.

Periode & År

VB NXT Byrå

David Aarstein gir deg en sniktitt på hva dere kan forvente dere i Visma Business NXT. Løsningen er skybasert og skal ha fremtidens fleksibilitet for å ivareta krav og behov fra byråets kunder.