Webinar On Demand

Proplan varehandel

Proplan ERP webinar

Hvordan vinne markedsandeler med digitalisering og automatisering

Veien til et skybasert økonomisystem

Har du en elbil, er du kanskje eier av en lader fra Easee?
Har du en Izuzu eller Toyota Truck, har du kanskje fått den stylet hos Arctic Trucks.

I dette webinaret får du:

  • Kundereisen til Arctic Trucks v/Ole Braathen – innkjøpssjef i Arctic Trucks
  • Hvorfor er Visma.net ERP en velegnet løsning for grossister og varehandel v/Anojan Sivaneswaran – ERP-konsulent i Proplan
  • Effektivisering og automatisering av lagerfunksjoner v/Sven Tore Iversen – daglig leder i BX Software
  • Integrasjoner – selve gullet i automatiserings- og digitaliseringsprosessen v/Jan-Elling Skaugerum – rådgiver varehandelen i Proplan
Visma global v\webinar

Stadig flere norske bedrifter tar i bruk skytjenester for å øke effektiviteten og styrke verdiskapingen. Med nettskyen har mulighetene for automatisering av viktige forretningsprosesser aldri vært større. Gi dine fagfolk verktøyet de trenger for å prestere best mulig.

CRM med Proplan

Henning Kind Petersen (Salgsdirektør i SuperOffice Norge) kommer og deler sin kunnskap om hvordan du kan bygge og skape konkurransefordeler gjennom kunderelasjoner. Du vil bli presentert 4 hovedutfordringer inkludert løsninger du vil møte i prosessen med å skape fantastiske kunderelasjoner.

Proplan hrm elektronisk signering

Proplan HRM webinar

Elektronisk signering

I dette webinaret vil vi vise hvordan du kan sikre en effektiv signering av dokumenter i det fiktive firmaet Proplan Entreprenør AS sitt nye HRM verktøy. Vi tar utgangspunkt i ett reelt scenario hvor både den ansatte, lederen og HR-lederen sine behov blir dekket på en god måte gjennom det moderne HRM systemet, Proplan HRM

entreprenør webinar 2022

Webinar for entreprenører

Hvordan kan teknologi løse flokene på byggeplassen?

Bygge- og anleggsbransjen er en av Norges absolutt største næringer. Med en stadig endring i betingelser, standarder og digitale verktøy, står bedriftene overfor en ny, digital revolusjon. Det skal Hjalmar og Filip snakke mer om – når de setter seg ned i en sofa og dykker ned i gevinstene av å ta i bruk ny teknologi.

I den webinaret får du:

  • Direkte fra byggeplassen! Se intervju med Alento som bruker Visma.net ERP. Hvilke råd har de til andre i bransjen?
  • I en konkurranseutsatt bransje, hva er de lavthengende fruktene? Hvordan kan dere skaffe dere konkurransefortrinn?
  • Alt du trenger å vite om å flytte systemene dine over til skyen

Proplan HRM webinar

Fra nyansatt til endt prøvetid

Prøvetid er noe vi alle kjenner til, men det er ikke alltid den går etter planen. I dette webinaret vil vi vise hvordan du kan sikre riktig onboarding av ansatte gjennom hvordan det fiktive firmaet Proplan Entreprenør AS benytter sitt nye HRM verktøy.  Vi tar utgangspunkt i ett reelt scenario hvor både den ansatte, den ansattes leder og sentral HR leder sine behov blir dekket på en god måte gjennom det moderne HRM systemet, Proplan HRM.

Proplan HRM webinar

Håndtering av personvern og ansattoppfølging i Proplan HRM.

I dette webinaret ser vi nærmere på hvordan du håndterer personvern og ansattoppfølging i Proplan HRM.  Dokumenthåndtering og digital signering er noe vi har gledet oss lenge til å vise.

I dette webinaret ser vi først på integrasjonen mellom Proplan HRM og Visma.net Payroll før vi tar en gjennomgang av nye kjekke funksjoner som har kommet på plass i Proplan HRM.

I dette webinaret setter vi først søkelyset på GDPR aktiviteter, revisjon av personaldata. Vi har også utviklet en rapporteringsmodul som gir mye nyttig innsikt å hente.

Proplan HRM er allerede godt etablert som GDPR personalsystem hos flere norske bedrifter. Sammen med Compendia har vi nå utvidet løsningen til å kunne svare på HR/personal relaterte spørsmål direkte i applikasjonen.