Contracting Works

Regnskap og prosjektstyring for Elektro og VVS bedrifter

 

Contracting Works er utviklet for å være det optimale ordre-og prosjektstyringsverktøyet i skyen. Samfunnet er avhengig av håndverkere. Contracting Works er her for deg som håndverkere og for de som trenger en håndverker med rett kompetanse til rett tid.

Flytt regnskap og prosjektstyring til skyen

Se en introfilm av Contracting Works

Født i skyen, foreldre fra jorden!

Ønsker du full styring av prosjekter, planlegging av ressurser, kontroll på materiell og timer? | Contracting Works er utviklet av bransjefolk, for bransjefolk og gir deg god oversikt over prosjekter, ordre, timer og materiell. Lett tilgjengelig i sky fra både telefon, nettbrett og PC | Med Contracting Works får du funksjonalitet og brukervennlighet

  • Prosjekt- og ordrestyring
  • Elektronisk fakturahåndtering
  • Direkte integrasjon til grossist
  • Feltløsning for montør
  • Elektronisk kjørebok
  • Direkte integrasjon til regnskap og lønn

Løsningen kan skaleres og gi deg akkurat de funksjonene du trenger, verken mer eller mindre!

Alt du trenger i et system

Kontroll på prosjekt og ordreanlegging

Løsningen settes enkelt opp til å gi deg oversikt over de data som er viktig for deg, og man kan enkelt trekke ut rapporter for å skape den innsikt og kontroll man ønsker.

Ressursplanlegging

Sikre høy effektivitet for dine ressurser ved hjelp ressursplanggeren. Hent ut forslag til plan for alle ressurser ved hjelp av «auto-planner» funksjon med eller uten manuell overstyring. Enten dere er 2 eller 100 ansatte vil man kunne få full kontroll over alle ordre.

 

Timer & materiell

Last ned pris- og rabatt filer direkte fra grossist og sett enkelt opp dine regler for kundepriser enten det gjelder ordre til private, anbud eller rammeavtaler.
Timeataler bygges enkelt opp slik at du til enhver tid kan fakturere i henhold til avtale med kunde.

Mobil datafangst

 

Enkel og intuitiv app for mobile enheter sikrer registrering av timer og materiell direkte ute i felt. Brukere har også tilgang til enkel lagerstyring fra bil til bil, eller lager til bil. Dokumentasjon og skjema løses enkelt direkte fra mobil ute i felt.

Boligmappa

 

Tett integrasjon til Boligmappa sikrer at både ønsket og lovpålagt dokumentasjon lastes direkte opp til kundens Boligmappe.

Regnskap & lønn

 

Contracting Works er direkte integrert mot regnskap og lønn og sikrer godt samarbeid mellom prosjekt og økonomi, enten dere fører regnskap selv eller benytter ekstern regnskapsfører.

Gjør Contracting Works enda bedre med integrasjoner

Integrasjoner mot de systeme du trenger | Hent kundedata direkte fra 1881 og få kart og væreinformasjon direkte på ordrene dine. Eller hva med å få inn kjørerute og bompasseringer automatisk fra elektronisk kjørebok og direkte lagt klar til fakturering på prosjekt eller ordre | Dokumentasjon kan lastes direkte opp til Boligmappa | Dette er både tids- og ressursbesparende.

Verdiøkende tjenester, fantastisk programvare! Selvfølgelig født i skyen!

Samfunnet  har fortsatt mye å tjene på digitalisering. Contracting Works legger opp til å lage integrasjoner mot flere av de meste brukte løsningene for håndverkere. Proplan har et eget team som står klar for å hjelpe deg videre i denne prosessen.

Les mer om den nye satsningen

Kontakter

Mads Nedrehagen

Mads Nedrehagen
mads.nedrehagen@proplan.no
Mobil: 957 36 496

Tom

Tom Andrè Urdal
tom.andre.urdal@proplan.no
Mobil: 901 31 517

Book en gratis demo av Contracting Works nå