ONESTOP REPORTING

OneStop Reporting er et banebrytende IT-programvareutviklingsselskap som tilbyr en komplett Business Intelligence løsning, med rapporterings-, budsjetterings- og analyseverktøy for bedrifter av alle størrelser og sektorer.

OneStop Reporting er sømløst integrert med Vismas ledende økonomisystemer. Det vil si at uavhengig av hvilke moduler i OneStop Reporting du befinner deg i, så har du alltid tilgang til data fra ditt økonomisystem.

Med det komplette, moderne webgrensesnittet får bedriften din den ideelle business intelligence-plattformen som gir bedre og raskere beslutningsprosesser. Slik får du alt fra rapportering, budsjettering og analyse både for selskap og konsern, på ett sted.

Hva skal rapporteringen gi deg?

Du starter med å kartlegge hvilke behov du har.

  • Er det rapportering på konsern?
  • Rapportering for kunder?
  • Ønsker du å bli kvitt manuelle prosesser?

Tilpassede rapporter som presenterer nøkkeltall og viktig informasjon for din bedrift.

Spar tid ved å fjerne manuelle budsjettprosesser med en dynamisk og interaktiv budsjettløsning, komplett på web.

Analyse som gir et solid grunnlag for forretningsbeslutninger, basert på veldokumentert data.

Mulighet for de mest dedikerte regnskapsførere og /eller største kunder til å lage egne rapporter og administrere egne budsjetteringsprosesser.

OneStop Reporting er et verktøy som oppfyller kravene og behovene til økonomiavdelingen når det gjelder rapportering og budsjettering. I tillegg dekker systemet også andre områder, som prognoser, kontantstrømanalyse, konsolidering og KPI-rapportering.

eLearning er en online opplæringsplattform som gir deg mulighet til å lære i ditt eget tempo, og alltid ha tilgang på relevant opplæringsmatriale.

Hvorfor velge OneStop Reporting

  • Tilpassede rapporter som presenterer nøkkeltall og viktig informasjon for din bedrift.
  • Spar tid ved å fjerne manuelle budsjettprosesser med en dynamisk og interaktiv budsjettløsning, komplett på web.
  • Analyse som gir et solid grunnlag for forretningsbeslutninger, basert på veldokumentert data.
  • Mulighet for de mest dedikerte regnskapsførere og /eller største kunder til å lage egne rapporter og administrere egne budsjetteringsprosesser.
  • OneStop Reporting er designet for å være et verktøy som oppfyller kravene og behovene til økonomiavdelingen når det gjelder rapportering og budsjettering. I tillegg dekker OneStop Reporting også andre områder, som prognoser, kontantstrømanalyse, konsolidering og KPI-rapportering.
  • eLearning er en online opplæringsplattform som gir deg mulighet til å lære i ditt eget tempo, og alltid ha tilgang på opplæringsmatriale. Du finner blant annet kurs for sertifisering i Report Designer, kurs som gir deg kunnskapen du trenger for å utforme dine egne rapporter og korte videoer som gir deg kunnskap om spesifikke funksjoner i OneStop Reporting.
Les mer om OneStop Reporting

Skalerbar rapportering

Med OneStop Reporting følger det med et sett av standardrapporter og budsjettformularer, klare til bruk. Du kan enkelt sette sammen egne rapportpakker og legge til kommentar i rapportene, før publisering.

Kun fantasien setter grenser

OneStop Reporting tilbyr Excel- grensesnitt for design og redigering av rapport- og budsjettmaler. I modulen Report Designer jobber du med dra-og-slipp funksjonalitet, noe som forenkler rapportdesign prosessen betydeligere.

Automatisert publisering

Forestill en løsning som kan automatisere kjøring og publisering av rapporter. Du velger hvilken rapportmal som skal brukes, hvilket selskap rapporten skal kjøres på, hvem den skal til og når den skal kjøres og publiseres.