La oss hjelpe deg opp og frem med

Business NXT

Business NXT logo by VISMA white

slik virker Tripletex

Vismas nyeste ERP-system er klart til å ta deg til himmels!

Har du Visma Business fra før?
Norges mest brukte ERP-system, Visma Business, er nå løftet opp i skyen. Til Business NXT. Kjenner du Visma Business, kjenner du NXT, og du vil få en fin overgang til det nye systemet. All data fra Visma Business flyttes nemlig over – helt uten strukturelle endringer! Enklere blir det ikke.

Har du et annet ERP-system i dag?
Er ERP-systemet ditt utdatert eller lever det ikke helt opp til forventningene? Ja, da er det ikke usannsynlig at nettopp Business NXT kan bli din nye bestevenn! Som du vil se om du leser videre. Bedre blir det ikke.

Business NXT er nemlig

☁ Skybasert

Enestående, skybasert ERP-system som gir deg mulighet til å tilpasse prosesser og arbeidsvinduer slik du vil ha dem. I tillegg til alle de andre fordelene et system i skyen gir.

✂ Skreddersydd

Løsningen er fleksibel og skalerbar og utvides i takt med at bedriften din vokser. Perfekt for mellomstore og store bedrifter, med andre ord. Og dermed perfekt for deg?

Og gir deg full kontroll

Du jobber i én løsning som gir deg uslåelig innsikt, som sikrer at dataene dine er trygge i henhold til lover og regler og som er tilrettelagt for en digital og bærekraftig fremtid.

Lukk gapet mellom der du er i dag og der du ønsker å være ved å si:

Adieu til tradisjonelle systemer med

 • høye vedlikeholdskostnader og komplekse oppdateringsprosesser
 • begrenset skalerbarhet og fleksibilitet
 • manglende tilgang på rapporter, innsikt og
  sanntidsdata

Velkommen til skybaserte løsninger med

 • fleksibilitet, mobilitet og tilgjengelighet når som helst og hvor som helst
 • integrasjoner og digitaliserte og automatiserte prosesser som frigjør ressurser
 • løpende oppdateringer og bedre sikkerhet
Kristine Maudal ERP salgsansvarlig

Kristine Maudal, ERP-guru

Årets Partner 2022 - Proplan

Hei, du har kommet til riktig sted – for vi kan ERP. Vi kan NXT.

Vi har vært Visma-partner i over 30 år og sett mange i din situasjon. Med systemer som er utdaterte, for store, for små, ikke tilpasset bedriften, mangler integrasjoner, ikke gir deg den innsikten du trenger, er bygget rundt tidkrevende manuelle prosesser. Listen er lang.

Og disse utfordringene er ikke bare frustrerende for deg, de går også ut over bunnlinjen.

Fremtiden ligger i skyen og her er 3 gode grunner til å ta turen opp dit:

 1. Økt lønnsomhet
 2. Bedre likviditet
 3. Høyere produktivitet

Noen av disse som frister? Samtlige, vil vi tro.

Er det bare å bytte system, da? Ja, på en måte er det det. Med en god reiseleder. Veien videre er nemlig å finne noen som kan hjelpe dere med å tilpasse en totalløsning til akkurat deres bedrift og behov. Verken mer eller mindre. En samarbeidspartner som også har kompetansen og kapasiteten til å hjelpe dere med å få mest mulig ut av systemene deres.

For det er menneskene som utgjør forskjellen. Magien ligger i kombinasjonen av riktige systemer og hva vi kan hjelpe dere med å få ut av dem.

Ja takk, jeg vil gjerne booke en kartlegging av mine muligheter.

Business NXT er et komplett ERP-system

Business NXT er sannsynligvis det mest fleksible systemet på markedet. Med åpent API legger NXT nemlig til rette for endeløse tilpasningsmuligheter og integrasjoner. Du kan rett og slett skreddersy din egen løsning i skyen!

I systemet kan du jobbe så automatisert og manuelt som du vil. Skjermbildene kan du tilpasse – akkurat slik du vil ha dem. Med sitt moderne, brukervennlige grensesnitt og endeløse muligheter, legger NXT til rette for nøyaktig den effektivisering og tidsbesparelsen vi regner med du er på utkikk etter.

Systemet er tett integrert med løsninger for rapportering, budsjettering, lønn og HR, i tillegg til selve ERP-kjernen finans og logistikk, naturligvis. Høy ytelse og kraftig motor er en selvfølge.

En annen stor fordel med Business NXT er at det er et norsk system. Det innebærer at det er tilpasset det norske markedet når det kommer til blant annet lover og regler, moms og EHF. Og har integrasjon mot norske banker.

Business NXT er med andre ord perfekt for deg som leder en moderne bedrift i vekst og som ved hjelp av digitalisering og automatisering ønsker å øke verdiene, forenkle forretningsdriften og trygge den fremtidige konkurransekraften.

Hverdagen etter flytting av systemene til skyen

Dette er fordeler du kan se frem til når dere har tatt steget opp i skyen til Business NXT.

Dere bruker ikke et sekund av dagen til å tenke sikkerhet, den er på plass og sikkerhetskopiering går automatisk.

Dere trenger ikke lenger «stenge ned i timesvis» for å gjennomføre omstendelige oppgraderinger, de skjer fortløpende og sikrer at siste funksjonalitet alltid er på plass.

Automatiseringen av prosessene i bedriften har bidratt til frigjøring av tid og ressurser, som tillater fokus på det som er deres kjernevirksomhet.

Kostnadene knyttet til maskinvare, drift og IT er borte. Det er ikke lisenser lenger, men kostnader basert på faktisk bruk av systemet.

Du og dine ansatte kan logge på hvor som helst, og uten å irritere dere grønne over dårlige Citrix-oppkoblinger.

Det er satt opp integrasjon mellom systemene dere bruker slik at de utveksler informasjon, helt uten at dere trenger å tenke på det.

Du får tilgang til de rapportene og innsiktene du trenger.

Bedriften har dermed tilrettelagt for vekst, utvikling og et mye større kundefokus. Takket være disse fremtidsrettede løsningene.

Dette kan bli din hverdag.

Jeg vil gjerne ta en prat om mine muligheter for en bedre arbeidshverdag!

Hva kundene sier

Proplan Regnskap - Monika Amdal Rosenberg– Jeg har fått et ERP-system der jeg kan designe egne vindu og automatisere løsninger – ut i fra mitt behov. Det er tidsbesparende i en hektisk hverdag. jeg er kjempefornøyd!

Monika Amdal Rosenberg, Proplan Regnskap for kunde Proplan Utvikling

Hvordan fungerer en skyreise?

Vi har fulgt mange bedrifter opp i skyen allerede, over 600 faktisk, og vet godt hvordan du har det. Vi vet også hvordan du vil få det når du kommer opp dit.

Det er det som er vårt mål. Å se deg lykkes.

En skyreise kan sees på som en flytur

Først lager vi en pakkeliste. Hva skal du ha med? Et forprosjekt der vi kartlegger nåsituasjonen og forbereder reisen.

Vi må deretter gjennom sikkerhetskontrollen. Kan alt du har pakket bli med på reisen? Eller må vi finne gode løsninger?

Mens du venter på boarding har du mulighet for å gjøre deg kjent med reisemålet Business NXT.

Vi kaller deg opp når det er din tur til ombordstigning og følger deg trygt gjennom hele reisen til du ankommer reisemålet.

Selv om du er vel fremme og koser deg, er vår support alltid klar til å løse små eller store utfordringer som måtte dukke opp. Vi har 51 konsulenter klare til å hjelpe deg, konsulenter som sertifiseres ukentlig.

Modellen vi jobber ut ifra kaller vi PLM. Disse 3 bokstavene kan stå for allverdens, men hos oss står de for Proplan Leveranse Modell. En metode som funker. Det er lurt å velge en leverandør med en leveransemodell.

Er du klar til å booke ditt reiseplanleggermøte?

Vi gleder oss til å prate med deg!

Fyll ut feltene under, så hører du fra oss.