La oss hjelpe deg opp og frem med

Visma.net ERP

visma

ERP-systemet som tar deg til himmels!

Visma.net ERP er kanskje Norges råeste system i skyen. Visma.net er basen, eller grunnmuren om du vil, der du plukker tilleggsmoduler og setter opp integrasjoner etter behov. Dermed får du verken mer eller mindre enn det du har bruk for. Tilpasset din bedrift.

Smart, ikke sant?

Visma.net ERP er nemlig

☁ Skybasert

Som gir deg mulighet til å digitalisere og automatisere alt fra fakturering til myndighetsrapportering og godkjenningsflyt. Så kan du heller bruke tiden din på verdiskaping.

💰 Billigere

Abonnementstjeneste betyr forutsigbare utgifter, reduserte driftskostnader og ingen tidkrevende oppgraderinger. Oppdateringer skjer ukentlig – som gjør at systemet blir bedre og bedre uke for uke.

💻 Tilpasset deg

Åpent API og en haug med integrasjoner og tilleggsmoduler sørger for at Visma.net kan tilpasses dine behov. Og finnes ikke integrasjonen fra før? Ja, da lager vi den for deg.

Lukk gapet mellom der du er i dag og der du ønsker å være ved å si:

Adieu til tradisjonelle systemer med

 • høye vedlikeholdskostnader og komplekse oppdateringsprosesser
 • begrenset skalerbarhet og fleksibilitet
 • manglende tilgang på rapporter, innsikt og
  sanntidsdata

Velkommen til skybaserte løsninger med

 • fleksibilitet, mobilitet og tilgjengelighet når som helst og hvor som helst
 • integrasjoner og digitaliserte og automatiserte prosesser som frigjør ressurser
 • løpende oppdateringer og bedre sikkerhet
Kristine Maudal ERP salgsansvarlig

Kristine Maudal, ERP-guru

Årets Partner 2022 - Proplan

Hei, du har kommet til riktig sted – for vi kan Visma.net ERP.

Vi har vært Visma-partner i over 30 år og sett mange i din situasjon. Med systemer som er utdaterte, for store, for små, ikke tilpasset bedriften, mangler integrasjoner, ikke gir deg den innsikten du trenger, er bygget rundt tidkrevende manuelle prosesser. Listen er lang.

Og disse utfordringene er ikke bare frustrerende for deg, de går også ut over bunnlinjen.

Fremtiden ligger i skyen og her er 3 gode grunner til å ta turen opp dit:

 1. Økt lønnsomhet
 2. Bedre likviditet
 3. Høyere produktivitet

Noen av disse som frister? Samtlige, vil vi tro.

Er det bare å bytte system, da? Ja, på en måte er det det. Med en god reiseleder. Veien videre er nemlig å finne noen som kan hjelpe dere med å tilpasse en totalløsning til akkurat deres bedrift og behov. Verken mer eller mindre. En samarbeidspartner som også har kompetansen og kapasiteten til å hjelpe dere med å få mest mulig ut av systemene deres.

For det er menneskene som utgjør forskjellen. Magien ligger i kombinasjonen av riktige systemer og hva vi kan hjelpe dere med å få ut av dem.

Ja takk, jeg vil gjerne booke en kartlegging av mine muligheter.

Visma.net ERP er et moderne system i skyen

Dette komplette skybaserte systemet, der utgangspunktet er en grunnmur med tilleggsmoduler, har uendelige muligheter for tilpasninger og integrasjoner. Åpent API sørger for det.

Du får dermed et brukervennlig og skalerbart forretningssystem tilpasset din bedrift. Tilrettelagt for vekst og fremtid. Du utvider enkelt ved behov.

Automatiseringen av prosesser og tilgjengeligheten forenkler hverdagen og øker effektiviteten og produktiviteten. Dere jobber smartere. Du og dine kollegaer kan logge dere på hvor dere vil og med den enheten dere vil. Det eneste dere trenger er internett. Og dette uten å gå på bekostning av sikkerheten. Den er ivaretatt gjennom totrinns-autentisering og Visma.net følger naturligvis ISO-standarder og EU-direktiv.

En annen stor fordel er at du jobber i sanntid. Du får til enhver tid oppdaterte rapporter og dashboards, og har med andre ord den innsikten og oversikten du trenger.

Siden dette er et norsk system, er det tilpasset det norske markedet når det kommer til blant annet lover og regler, moms og EHF. Og har integrasjon mot norske banker.

Visma.net ERP er med andre ord perfekt for deg som leder en moderne bedrift i vekst og som ved hjelp av digitalisering og automatisering ønsker å øke verdiene, forenkle forretningsdriften og trygge den fremtidige konkurransekraften.

Hverdagen etter flytting av systemene til skyen

Dette er fordeler du kan se frem til når dere har tatt steget opp i skyen til Visma.net ERP.

Dere bruker ikke et sekund av dagen til å tenke sikkerhet, den er på plass og sikkerhetskopiering går automatisk.

Dere trenger ikke lenger «stenge ned i timesvis» for å gjennomføre omstendelige oppgraderinger, de skjer fortløpende og sikrer at siste funksjonalitet alltid er på plass.

Automatiseringen av prosessene i bedriften har bidratt til frigjøring av tid og ressurser, som tillater fokus på det som er deres kjernevirksomhet.

Kostnadene knyttet til maskinvare, drift og IT er borte. Det er ikke lisenser lenger, men kostnader basert på faktisk bruk av systemet.

Du og dine ansatte kan logge på hvor som helst, og uten å irritere dere grønne over dårlige Citrix-oppkoblinger.

Det er satt opp integrasjon mellom systemene dere bruker slik at de utveksler informasjon, helt uten at dere trenger å tenke på det.

Du får tilgang til de rapportene og innsiktene du trenger.

Bedriften har dermed tilrettelagt for vekst, utvikling og et mye større kundefokus. Takket være disse fremtidsrettede løsningene.

Dette kan bli din hverdag.

Jeg vil gjerne ta en prat om mine muligheter for en bedre arbeidshverdag!

Hva kundene sier

– Vi bruker ikke et sekund lenger på å punche ordre. Alt kommer rett inn i Visma.net fra e-handelsløsningen vår. Den totalintegrerte samhandlingen er helt avgjørende for oss.

Morten Rognaldsen, Daglig leder Automax AS

– Farvel til punching av samme informasjon flere ganger i flere systemer. Vi har løsninger fra både BX Software, GuruSoft og App4Sales. All informasjon samhandler sømløst med Visma.net ERP.

Anders Høien, Managing Director Tyrihans.no

– Vi hang igjen i fortiden med utdatert programvare. Logistikk i skyen med Visma.net ble redningen. Det gjorde oss i stand til å gå fra manuelt arbeid til automasjon. Med nettbutikk som dekker store deler av Europa hadde vi behov for et system som ivaretok logistikk i større skala. 

Hulda Marie Bell, Eurodiet

Automatisering av manuelle, interne rutiner og effektiv bruk av moderne systemer sto veldig sentralt i strategien for den videre veksten til Blueday. Valget falt til slutt på Visma.net ERP kombinert med timeføringsverktøyet Proplan Time. Inngående faktura og timer brukt i prosjektet leses for eksempel inn av systemet. Det gjør at vi automatisk kan fakturere kunden etter avtalt milepælsplan, uten manuelle prosesser involvert. Det sparer oss for enormt med tid

Hans Petter Heggebø, Administrerende direktør Blueday Technology.

Hvordan fungerer en skyreise?

Vi har fulgt mange bedrifter opp i skyen allerede, over 600 faktisk, og vet godt hvordan du har det. Vi vet også hvordan du vil få det når du kommer opp dit.

Det er det som er vårt mål. Å se deg lykkes.

En skyreise kan sees på som en flytur

Først lager vi en pakkeliste. Hva skal du ha med? Et forprosjekt der vi kartlegger nåsituasjonen og forbereder reisen.

Vi må deretter gjennom sikkerhetskontrollen. Kan alt du har pakket bli med på reisen? Eller må vi finne gode løsninger?

Mens du venter på boarding har du mulighet for å gjøre deg kjent med reisemålet Visma.net ERP.

Vi kaller deg opp når det er din tur til ombordstigning og følger deg trygt gjennom hele reisen til du ankommer reisemålet.

Selv om du er vel fremme og koser deg, er vår support alltid klar til å løse små eller store utfordringer som måtte dukke opp. Vi har 51 konsulenter klare til å hjelpe deg, konsulenter som sertifiseres ukentlig.

Modellen vi jobber ut ifra kaller vi PLM. Disse 3 bokstavene kan stå for allverdens, men hos oss står de for Proplan Leveranse Modell. En metode som funker. Det er lurt å velge en leverandør med en leveransemodell.

Er du klar til å booke ditt reiseplanleggermøte?

Vi gleder oss til å prate med deg!

Fyll ut feltene under, så hører du fra oss.