LØSNINGER FOR REGNSKAPSBYRÅ

Regnskapsbyråer har lenge vært en bransje Proplan har fokusert på. Vi leverer både standard og bransjeløsninger i tillegg til å være en sparringspartner for hvordan regnskapsbyråene kan drive effektivt.

Anerkjent bransjeløsning fra Visma

Med Visma Business Regnskapsbyrå får du en fullstendig og fremtidsrettet økonomi – og bransjeløsning med funksjonalitet som dekker alle de daglige rutinene på ditt regnskapskontor, samt det løpende arbeidet mot klientene. Fordelen er at alt er samlet i ett system og inkluderer funksjonalitet for alt innen regnskap, ordre, fakturering og byråadministrasjon.
Les mer om Visma business Byrå

Fremtidsrettet forretningsdrift

Ny teknologi og endrede kundekrav gjør at regnskapsbyråene i dag må kunne tilby sine kunder noe mer en bilagsregistrering og årsoppgjør. For å være en attraktiv partner for sine kunder må de kunne tilby nye tjenester og løsninger som gir merverdi for kunden. Proplan kan bistå regnskapsbyråer i denne prosessen, både i forhold til å velge de rette systemløsningene og som rådgiver i forhold til hvordan et moderne regnskapsbyrå skal jobbe og tjene penger. Proplan ønsker å styrke regnskapsbyråer som forretningspartnere. Vi ønsker å spille på lag med våre byråkunder, spesielt innenfor prosesser som byråene (tradisjonelt) ikke er sterke på. Det kan for eksempel dreie seg timeprosesser, logistikkprosesser, CRM m.m. Sammen kan vi tilby deres kunder det de har behov for, som f.eks Proplan Time. Flere av våre byråkunder har stor suksess med å tilby sine kunder Proplan Time.

Vi hjelper deg med spørsmål som:

  • Hvordan skal arbeidsfordelingen mellom regnskapsbyrået og kunden være?
  • Hvordan kan regnskapsbyrået tilby kundene nettbaserte tjenester som gjør at kundene får tilgang på tall og info når de trenger det?
  • Hva skal være regnskapsbyråets prisstrategi?
  • Hvordan kan regnskapsbyrået omstille seg til å bli en rådgiver og sparringspartner for kunden?
  • Hvordan kan regnskapsbyrået effektivisere egne prosesser gjennom automatisering av oppgaver?

Proplan har hjulpet mange kunder i byråbransjen og har god forretningsforståelse og systemkunnskap.

Lønnsom agentavtale

Med en agentavtale på Proplan Time kan byrået både forenkle kundens og sin egen hverdag, samt skape et ny inntektskilde for byrået. Kan dette være aktuelt for ditt regnskapsbyrå? Ta kontakt med Charlotte Kleming, charlotte.kleming@proplan.no for mer informasjon.

 

Les hva Sør Regnskap mener om løsningen.

Vi har vært godt fornøyd hele veien og samtidig sett videreutviklingen av systemet gjennom flere år. Blant annet har vi sett at hastigheten på internadministrasjonen har bedret seg betraktelig.

Lillian GrønnestadHagland Finans

Jeg setter og pris på at våre tilbakemeldinger til utviklerne tas seriøst, og at de bruker tid på å implementere løsninger som kundene ønsker.

Inger Elise EngelstadSør Regnskap AS

Overbevist?

Har du sett nok og ønsker et tilbud?

Få pristilbud

Snakk med oss!

Vi vil høre mer om din bedrifts behov

Ta kontakt

Finn ut mer!

Les mer om våre kunders erfaringer

Kundereferanser