Full oversikt over attføringsprosessene med Proplan Attføring.

Aski er en av flere attføringsbedrifter som har valgt å ta i bruk Proplan Attføring og deres tilbakemeldinger er svært positive. Proplan Attføring er et personalsystem for attføringsbedrifter som gir full oversikt over hvilke personer som er på tiltak, hvilke faser de har vært igjennom og nåværende status.
(Proplan Attføring endret navn til Proplan Tiltak i Oktober 2017.)

Attføringsbedriften Aski AS ble etablert i 1973 og har som formål å føre mennesker tilbake til arbeidslivet. Attføringen skjer i reelle bedriftsmiljøer, enten hos dem selv eller ute hos eksterne bedrifter. Hvert år starter ca 130 personer sin yrkesrettede attføring på Aski.

«Proplan Attføring er svært brukervennlig, så det gikk raskt å sette seg inn i løsningen.»

Proplan Attføring gir god oversikt og er enkelt å bruke.

Rigmor Eike, Attføringskonsulent innenfor APS og Avklaring i Aski forteller at systemet er enkelt å bruke og gir dem god oversikt over rapporter, fraværsstatistikker og årsrapporter.

Aski har følgende attføringstiltak: Avklaring, Arbeidspraksis (APS), arbeid med bistand, tilrettelagt og funksjonsvurdering. Deres arbeid innebærer mye journalføring, statistikker og kjøring av rapporter, og det er derfor viktig å ha et system som er lett håndterlig og gir god oversikt. I tillegg er det hele tiden oppdateringer og da er det viktig å ha full oversikt over hvem som har den enkelte sak i dag.

– Proplan Attføring er svært brukervennlig, så det gikk raskt å sette seg inn i løsningen. Vi hadde et innføringskurs hvor alle brukerne fikk opplæring og synes overgangen til nytt system gikk forbausende lett forteller Eike. Hun har jobbet med ulike personalsystemer tidligere og synes Proplan Attføring er et av de enkleste og mest oversiktlige systemene hun har brukt.

«Proplan Attføring er en løsning som er tilpasset våre behov, og vi unngår dermed å ha et system hvor vi ikke får utnyttet alle funksjoner som finnes.»

”Få skjermbilder å forholde seg til…”

-Det er stort sett vi som jobber i tiltakene som benytter Proplan Attføring. Personalsystemet blir brukt til journalføring, rapportering og registrering av tiltak. Systemet er enkelt og oversiktlig, og det er få skjermbilder å forholde seg til når en jobber. Med et par tastetrykk får vi opp all kontaktinformasjon på deltakerne på ett og samme skjermbilde, sier Rigmor Eike.

Proplan Attføring har brukerdefinerte utvalg og faner som gjør det enkelt for å tilpasse programmet til eget bruk. ”Proplan Attføring er en løsning som er tilpasset våre behov, og vi unngår dermed å ha et system hvor vi ikke får utnyttet alle funksjoner som finnes”, forteller Eike.

”Vi i Aski er svært fornøyd med Nye Proplan Attføring og kan anbefale det videre til andre attføringsbedrifter”, Bjørn Ståle Stangeland, Attføringsleder i Aski AS.

Legg igjen en kommentar