Lesetid: 2 minutter

Vi søker Key Account Manager til vårt Stavanger-kontor. Vi i Proplan verdsetter våre ansatte høyt. Vi er opptatt av å investere aktivt i de ansattes personlige utvikling. Bedriftskulturen kjennetegnes av tillit, gjensidig støtte og et konstant fokus på å imøtekomme våre kunders behov.

De daglige arbeidsoppgavene vil innebære oppfølging og videreutvikling av eksisterende kundeportefølje, samtidig som du liker å åpne nye dører. Vi søker deg som deler vår dedikasjon til både lagarbeid og nysgjerrighet i utforskningen av nye muligheter.

Erfaring med salg til bedriftsmarkedet verdsettes, men vi ønsker å understreke at vi setter stor pris på potensialet og fremtidsutsiktene til våre kandidater. Hos oss vil du få tilgang til alle nødvendige ressurser for å sikre din personlige og vår felles suksess.

Hos oss får du:

God betingelser

Som Key Account Manager i Proplan kan du forvente å nyte godt av attraktive betingelser, inkludert konkurransedyktig lønn, fleksible arbeidstider og en omfattende pakke av frynsegoder som reflekterer vår forpliktelse til å verdsette og belønne våre dedikerte ansatte.

Karrieremuligheter

Ved å bli en del av Proplan som Key Account Manager, åpner du døren til spennende karrieremuligheter, støttet av vårt engasjement for kontinuerlig personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr klare stigeveier og muligheter for kompetanseutvidelse, slik at du kan forme din egen suksesshistorie innenfor vår dynamiske organisasjon.

God støtte

Som Key Account Manager hos Proplan kan du føle deg trygg og støttet gjennom hele din reise, med tilgang til dedikerte ressurser, omfattende opplæring og en støttende teamkultur. Vi legger vekt på å tilby den nødvendige støtten som gir deg et solid fundament for suksess i din rolle, samtidig som vi oppmuntrer til vekst og utvikling.

 

Vil du bli Key Account Manager hos oss? Så gøy! Meld din interesse her.

Arbeidssted: Stavanger
Ansettelsesform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Hvis du lurer på noe, kan du ta kontakt med: Kåre Krogedal, Zelekt, e-post: kaare.krogedal@zelekt.no, mobilnr. 488 66 468.

 

Om arbeidsgiveren

Softwareselskapet Proplan ble etablert i 1991 av gründer og daglig leder Odd Ingve Garpestad. Konsernet har i dag 150 ansatte, med hovedkontor i Stavanger. I tillegg har vi regionskontor i Bergen, Haugesund, Kristiansand, Sandefjord og Oslo.

Tjenesteområdene er arbeidsflyt (ERP), Lønn og personal (HRM) og Regnskapsbyrå. Vår misjon er forenkling. Verdien vi skal levere til våre kunder er forenkling av forretningsdriften. Gjennom rådgiving og digitalisering av prosesser. Hos oss har det nemlig alltid handlet om noe mer enn bare systemer. Det handler om mennesker. Vi bryr oss! Om deg som kollega, kunde og partner. For det er ved å bry oss at vi gjør hverandre gode. Og da er åpenhet og ærlighet viktig. Slik at vi lærer, sammen. Det er verdiene våre.

Følg oss gjerne på LinkedIn og Facebook.