Kjøp Proplan Time og få personalsystem gratis ut året

By 04/03/2020 mars 16th, 2020 Blogg, Personal, Time
3 minutter

Dersom du kjøper Proplan Time i mars 2020 får du Proplan Personal med på kjøpet ut året. Frister det med full oversikt over ikke bare timene til de ansatte, men også full kontroll på personopplysningene og personalprosessene til dine ansatte? Da bør du lese videre.

Kjøp Proplan Time og få personalsystem gratis ut året
Proplan Personal er et funksjonsrikt personalsystem som samler og strukturerer all informasjon om de ansatte på ett sted.

Proplan Time

Tid er en begrenset ressurs hos de fleste bedrifter, og tendensen er at vi bruker for mye tid på administrative oppgaver. Med Proplan Time reduserer de ansatte tiden de bruker på å føre timer, ledere kan godkjenne med et par tastetrykk, og lønns- og regnskapsmedarbeideren kan hente data rett inn i sine systemer.

Bedre kontroll og bedre beslutningsgrunnlag

Med dette systemet for timeføring får du rapporter med høy datakvalitet som sikrer bedriften bedre oversikt og beslutningsgrunnlag for avgjørelser. I tillegg til standardrapportene kan vi tilrettelegge for kundespesifikke rapporter.

Mange bedrifter bruker de ansattes timedata til mer enn å utbetale lønn. Det kan være at timene skal belastes ulike prosjekter eller viderefaktureres.  Proplan Time er tilrettelagt med tanke på disse prosessene. Du skal få raske oppdateringer, økt kontroll, mer effektive rutiner, noe som igjen kan gi positive utslag på lønnsomheten.

Proplan Personal

Proplan Personal er en modul i Proplan Time, på denne måten får du alt i samme løsning. Løsningen er tilgjengelig både på desktop og mobil, og ansatte kan selv oppdatere egne personopplysninger. Proplan personal er et enkelt og brukervennlig personalsystem som tilfredsstiller de fleste bedrifters behov for personalhåndtering, til en rimelig pris. Andre tilsvarende systemer kan fort koste tre ganger så mye. I Proplan Personal får du akkurat det du trenger til å føle deg trygg og ivareta lovkrav.

Mulighetene er mange

I dette personalregisteret kan du registrere og håndtere persondata, registrere formell kompetanse og erfaring, laste opp dokumentasjon, registrere og få oversikt over fravær, håndtere medarbeideroppfølging og se eget timebruk. Ansatte har mulighet til å vedlikeholde sin egen informasjon i personalsystemet. HR-ansvarlig og ledelsen har en komplett oversikt over sine medarbeidere og tilhørende informasjon.

Krav til personvern ivaretatt

Hvilken data som skal registreres i et personalsystem varierer, og ofte vil det være behov for å laste opp sensitiv persondata. Med rolle- og tilgangsstyring ivaretar løsningen myndighetenes krav til personvern. (GDPR Lovgivningen) Her kan administrator åpne og lukke informasjon etter ønske, og styre hva som skal være synlig eller ikke for alt personell.

Med denne kampanjen får du teste et av Norges ledende personalsystemer gratis ut året (du betaler kun installasjonskost). Kickstart digitaliseringen av din bedrift med enkle grep!