Til hovedmeny Til innhold

Vikeså Golv valgte Proplan Regnskap og Tripletex

Les hvordan Einar Vikeså Kjølberg, Daglig Leder i Vikeså Golv AS beskriver samarbeidet med Proplan Regnskap og bruken av Tripletex.

I slutten av 2017 tok vi en beslutning om å se etter nytt økonomisystem. Vi undersøkte forskjellige systemer og samarbeidspartnere før vi kom i kontakt med Proplan Regnskap og ble presentert Tripletex. Vi opplevde god forståelse for våre behov, og valget om å gå for Tripletex var enkelt. Det er mange som leverer Tripletex, men for oss var det utslagsgivende på valg av partner blant annet at de hadde lokal tilhørighet. Det skal være enkelt å få tak i support og vi setter pris på å fysisk kunne møte vår rådgiver.

Med Tripletex har vi samlet alt i en og samme løsning. Vi har regnskap, fakturering, timeføring, lagerføring, varelager og mer. Det er brukervennlig, vi har god kontroll og ser at vi bruker mye mindre tid til faktureringen med Tripletex.

Det krever en del å komme i gang med ny programvare og det er fortsatt veldig ferskt. Vi har fått god oppfølging og opplæring i systemet, men mye av jobben ønsker vi å gjøre selv. Vi lærer stadig nye måter å jobbe på og definerer egne rutiner.

Samarbeidet med Proplan Regnskap har vært bra. Jeg har opplevd dem som en seriøs aktør som har tatt oss på alvor. Vi er svært fornøyd med å ha et fast kontaktledd i Proplan Regnskap, og opplever henne som kompetent. Vi er trygge på Proplan Regnskap som leverandør.

Vikeså Golv AS ble stiftet i 2004 og utfører alt av golvlegging i alle typer bygg, alt fra bolighus til større næringsbygg. De er i dag 14 ansatte, alle med lokal tilhørighet.

Link: https://www.vgolv.no/