VISMA.NET PAYROLL

Nettbasert lønnssystem designet for automatisering og effektivisering av lønnsprosessene.

Visma.net Payroll er et brukervennlig og profesjonell nettbasert lønnssystem for små og mellomstore bedrifter. Ved å velge Visma.net Payroll får du et lønnssystem som er bygget for moderne lønn- og HR-arbeid, med skreddersydd funksjonalitet og mobile løsninger for både profesjonelle brukere, ansatte og ledere.

  • Bygget for brukervennlighet og automatisering
  • Ingen utgifter til drift og oppdateringer
  • Full tilgang i nettleseren, på nettbrett og mobil

Funksjonalitet som effektiviserer og automatiserer

Visma.net Payroll gjør det enkelt å jobbe med lønn og HR, med funksjonalitet som er designet for effektivisering og automatisering. Og med et nettbasert system, har du all funksjonalitet tilgjengelig når som helt og hvor som helst. Du behøver bare å logge inn via nettleseren.

​Selvbetjeningsløsninger for alle ansatte

Gi alle dine kolleger mulighet til å bruke sin tid på det de er best på. Med Visma.net Payroll får alle ansatte tilgang til funksjonalitet og mobilapper som forenkler og effektiviserer deres jobbhverdag. Mer digitalisering gir mindre administrasjon.​

Hvorfor velge Visma.net Payroll?

Visma.net Payroll er bygget for brukervennlighet og automatisering. Med Visma.net Payroll får du noe nytt og innovativt, samtidig som systemet bygger på årelang erfaring og verdifulle tilbakemeldinger fra kunder. Resultatet er et system som forenkler og effektiviserer lønn- og HR-arbeidet i hele din bedrift. Ønsker du et enkelt system som bidrar til fleksibilitet, digitalisering av manuelle prosesser, samt automatiskering av enkle rutiner? Da kan et skybasert system som Visma.net og Visma.net Payroll være noe for deg.

Les mer om Visma.net Payroll på Visma sine sider.

Kontakt oss

Ta kontakt dersom du har noen spørsmål

Kontakt oss