Skytjenester

Skytjenester er et begrep de aller fleste må forholde seg til etter hvert, men det kan være et forvirrende felt å orientere seg i. Skybaserte systemer er et begrep som brukes for å beskrive det å arbeide med verktøy eller lagre data på nett.

Skybaserte systemer er stadig mer ettertraktet hos våre kunder og i markedet generelt, men selve skyen er ikke noe nytt. Det som er nytt og spennende med er mulighetene som har dukket opp i skyen de siste årene. Teknologien har kommet dit at vi nå kan få programmer som fungerer like godt over nettet som om vi hadde hatt de installert på vår egen maskin. Dette åpner for effektivitet, tilgjengelighet, fleksibilitet etc.

Når programvaren er skybasert handler det om at systemet leveres og administreres eksternt av en leverandør som Proplan, og du får så tilgang via din foretrukne nettleser, hvor du vil, når du vil. Logg på.

I Proplan leverer vi flere skybaserte systemer og tjenester. Vi leverer både IT drift som ASP hvor du får du hele IT-funksjonen levert som en tjeneste, i tillegg leveres mye av programvaren innen ERP, Lønn, rapportering og CRM som nettbaserte løsninger. 

Du kan lese mer om IT drift og de ulike nettbaserte systemene under.