Proplan Regnskap søker daglig leder

2 minutter

Har du solide kommersielle egenskaper og ønsker å lede et fremoverlent selskap i en bransje som er i stadig endring når det gjelder teknologi og forretningsmodeller?

Daglig leder skal lede arbeidet med å skape optimal økonomisk vekst og resultater gjennom utvikling av tjenestespekter, medarbeidere og kunder av Proplan Regnskap AS.

Proplan Regnskap

Er dette deg?

Vi ser etter en daglig leder som er opptatt av å skape resultater gjennom andre. Du har kommersiell teft og trives i salgsgrensesnittet, både med egne salg og salgsledelse. Du har utdanning på masternivå innen økonomi/finans og gjerne erfaring fra moderne regnskapskontor, skysystemer og fra bedrifter i vekstfase. Proplan Regnskap AS tilbyr en spennende lederrolle i et etablert og solid selskap med vekstambisjoner og sterk markedsposisjon.

Om Proplan Regnskap

Proplan Regnskap AS, er et fremtidsrettet regnskapsbyrå med fokus på skybaserte løsninger og automatiserte arbeidsprosesser. I Proplan Regnskap jobber regnskapsfører og kunde tett. Som en ekstern partner som kjenner bedriften godt kan vi se på driften deres med «nye øyne» og komme med råd om smarte tiltak som kan øke konkurransekraften. Proplan Regnskap AS består av 28 årsverk fordelt på kontorer i Stavanger, Kristiansand og Haugesund og en omsetning på rundt 30 mnok. Proplan Regnskap er en del av Proplan gruppen. Den består også av to andre selskaper Proplan AS og Proplan Utvikling AS. Sammen har disse tre selskapene over 100 ansatte, og omsette i 2018 120 MNOK.

Om Proplan AS

Proplan AS effektiviserer virksomheter ved hjelp av gode systemer. De ansatte i Proplan AS jobber med rådgivning, salg og har et tett samarbeid med ledende systemleverandører som Visma, Huldt & Lillevik og SuperOffice. I tillegg til dette utvikler Proplan Utvikling AS egne systemer. De er mest kjent for sine løsninger innen timeføring og personalhåndtering, men kan også skilte med lang integrasjonserfaring. Samlet sett tilbyr Proplan kompetanse og systemløsninger som forenkler viktige prosesser i bedriften. Vi kan bistå kunden med alt i fra forretningssystemer og rådgivning, til tjenester innen regnskap og lønn.

Søknadsfrist: 08.09.2019
Arbeidssted: Stavanger

Kontakt Visindi ved Bjørn Helle, 991 24 766 eller Siv Tone Hilde-Larsen, 916 56 109 for en uforpliktende samtale om stillingen

Leave a Reply