HRM

Derfor bør du flytte lønnssystemet ditt til skyen nå

Det er mange grunner til å at lønnskjøringen din bør skje i skyen. Den viktigste: Visma avvikler Visma Lønn og du har ikke noe valg. Payroll venter på deg!

Av
Turid T Veire
Sist endret
22. februar 2023
Bilde av en laptop på et bord som viser skjermbilde av lønnssystemet Payroll
Det snakkes stadig om automatisering, digitalisering og evnen til å holde seg relevant. Nå tror ikke vi at en bedrift kun holder seg relevant dersom de bytter til et skybasert lønnssystem – men vi tror det kan være med å bidra. 

Du har helt sikkert mange oppgaver du må håndtere og vedlikeholde. Tungvinte løsninger for lønnskjøring burde ikke være en av dem. Tvert om burde lønnssystemet forenkle arbeidshverdagen din.

Tiden er inne for å flytte til skyen

Visma satser nå for fullt på sitt skybaserte lønnssystem Payroll. Huldt & Lillevik ble avviklet i 2022 og 31.12.2024 står Visma Lønn for tur.

Litt vemodig, kanskje. Men tiden er inne for å la yngre, skybaserte krefter ta over.

Og Payroll er rett og slett en oppgradering!

Systemet er designet for små og mellomstore bedrifter, og har et brukergrensesnitt som er enkelt å forholde seg til både for sluttbruker og administrator.

Fordi det er skybasert har man full tilgang i nettleser, på nettbrett og mobil. Programmet er utviklet basert på moderne lønn- og HR-arbeid, og har stadige oppdateringer som er med å forenkle og forbedre funksjonalitet i systemet.

Du kan selv påvirke utviklingen

Skybaserte løsninger innebærer at oppdateringer lanseres på samme tid for alle brukere. Du slipper derfor å booke konsulenttid for å oppdatere systemet. Dette betyr også at du slipper kostnaden knyttet til drift og oppdatering.

I tillegg har du som bruker mulighet til å melde inn ønsker for programmet, enten direkte til Visma, eller via oss som partner. I praksis betyr det at du ved bruk av systemet har anledning til å påvirke utviklingen av det.

Ved bruk av Payroll kan du også enkelt legge til andre HRM-funksjonaliteter som snakker sammen. Eksempler på dette er utleggsregistrering, timeføring og oversikt over de ansatte. Alt dette vil fungere som inndata for Payroll, og kan legges til lønnskjøringen. Videre fra Payroll kan du hente ut lønnsslipp (både på norsk og engelsk) gjennom Payslip. Systemet snakker med Altinn, slik at innrapportering av a-melding skjer på en enkel og elegant måte.

Det trenger ikke være vanskelig

Overgang fra et lønnssystem til et annet kan gjerne virke som en tung og vanskelig prosess. Det trenger det ikke å være.

Enhver endring krever omstilling og vil by på visse utfordringer – å si noe annet er usant. Det som da er viktig å huske er at gevinsten ved å gjennomføre en endring er større enn utfordringene – i hvert fall om det er den rette endringen for deg.

Og det kan jeg love deg at denne endringen er.

Vi er så gode på dette at vi har vunnet pris!

Visma kåret Proplan til Årets Partner Payroll både i 2022 og 2023 for jobben vi la ned i å følge flest kunder opp i skyen til Payroll det året.

Så dette er vi knallgode på! Du er trygg med oss .

Bilde av informasjon om Proplans priser vunnet hos Visma

Vil du vite mer? Send inn skjemaet så tar vi kontakt!

Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg at jeg har lest og godtatt Proplans Personvernerklæring.

Du kan også ringe eller sende oss en e-post