ERP

Sikre konkurransekraften din med et nytt og skybasert forretningssystem som alltid er oppdatert, tilgjengelig og sikkert.

Regnskap

ERP, Enterprise Resource Planning, er programvare som støtter opp om kjernen i bedriften din. Her er løsningene du får hos oss.

Contracting NXT

Contracting NXT er et skybasert økonomisystem som er skreddersydd for håndverksbedrifter. Løsningen samler alle arbeidsprosesser i én helhetlig pakke, slik at du kan effektivisere driften og ta bedre beslutninger.

Finn ut mer
Visma Net

Visma Net er perfekt for bedrifter i vekst og passer deg som ønsker et standardisert ERP-system, uten spesialløsninger. Der du kun tar i bruk og betaler for de modulene du trenger.

Finn ut mer
Business NXT

Business NXT er perfekt for deg som leder en moderne bedrift i vekst og som ved hjelp av digitalisering og automatisering ønsker å øke verdiene, forenkle forretningsdriften og trygge den fremtidige konkurransekraften din.

Finn ut mer
Contracting Works

Contracting Works er en automatisert skyløsning med regnskap og prosjektstyring for Elektro- og VVS-bedrifter.

Finn ut mer
Tripletex

Tripletex er et komplett regnskapsprogram som forenkler hverdagen for små bedrifter. Med dette skybaserte økonomisystemet får du regnskapet tilgjengelig på mobil og på nett, tilpasset din bedrifts rutiner og behov.

Finn ut mer