Business NXT

Business NXT er perfekt for deg som leder en moderne bedrift i vekst og som ved hjelp av digitalisering og automatisering ønsker å øke verdiene, forenkle forretningsdriften og trygge den fremtidige konkurransekraften din.

Bilde av dame som sitter ute i naturen og jobber på en laptop

La oss hjelpe deg opp og frem med Business NXT

Har du Visma Business fra før?

Norges mest brukte ERP-system, Visma Business, er nå løftet opp i skyen. Til Business NXT. Kjenner du Visma Business, kjenner du NXT, og du vil få en fin overgang til det nye systemet. All data fra Visma Business flyttes nemlig over – helt uten strukturelle endringer.

Har du et annet ERP-system i dag?

Er ERP-systemet ditt utdatert eller lever det ikke helt opp til forventningene? Ja, da er det ikke usannsynlig at nettopp Business NXT kan bli din nye bestevenn.

Skybasert

Enestående, skybasert ERP-system som gir deg mulighet til å tilpasse prosesser og arbeidsvinduer. I tillegg til alle de andre fordelene et system i skyen gir.

Skreddersydd

Løsningen er fleksibel og skalerbar og utvides i takt med at bedriften din vokser. Perfekt for mellomstore og store bedrifter, med andre ord. Og dermed perfekt for deg?

Gir deg full kontroll

Du jobber i én løsning som gir deg uslåelig innsikt, som sikrer at dataene dine er trygge i henhold til lover og regler og som er tilrettelagt for en digital og bærekraftig fremtid.

Business NXT er et komplett ERP-system

Business NXT er sannsynligvis det mest fleksible systemet på markedet. Med åpent API legger NXT nemlig til rette for endeløse tilpasningsmuligheter og integrasjoner. Du kan rett og slett skreddersy din egen løsning i skyen!

I systemet kan du jobbe så automatisert og manuelt som du vil. Skjermbildene kan du tilpasse – akkurat slik du vil ha dem. Med sitt moderne, brukervennlige grensesnitt og endeløse muligheter, legger NXT til rette for nøyaktig den effektivisering og tidsbesparelsen vi regner med du er på utkikk etter.

Systemet er tett integrert med løsninger for rapportering, budsjettering, lønn og HR, i tillegg til selve ERP-kjernen finans og logistikk, naturligvis. Høy ytelse og kraftig motor er en selvfølge.

En annen stor fordel med Business NXT er at det er et norsk system. Det innebærer at det er tilpasset det norske markedet når det kommer til blant annet lover og regler, moms og EHF. Og har integrasjon mot norske banker.

Business NXT er perfekt for deg som leder en moderne bedrift i vekst og som ved hjelp av digitalisering og automatisering ønsker å øke verdiene, forenkle forretningsdriften og trygge den fremtidige konkurransekraften din.

Jeg har fått et ERP-system der jeg kan designe egne vindu og automatisere løsninger - ut i fra mitt behov. Det er tidsbesparende i en hektisk hverdag. Jeg er kjempefornøyd!

Profilbilde Monika Amdal Rosenberg
Monika Amdal Rosenberg
Proplan regnskap

Du har kommet til riktig sted – for vi kan ERP. Vi kan NXT.

Vi har vært Visma-partner i over 30 år og sett mange i din situasjon. Med systemer som er utdaterte, for store, for små, ikke tilpasset bedriften, mangler integrasjoner, ikke gir deg den innsikten du trenger, er bygget rundt tidkrevende manuelle prosesser. Listen er lang.

Og disse utfordringene er ikke bare frustrerende for deg, de går også ut over bunnlinjen din.

Fremtiden ligger i skyen og her er 3 gode grunner til å ta turen opp dit:

  1. Økt lønnsomhet
  2. Bedre likviditet
  3. Høyere produktivitet
Er det bare å bytte system, da? 

Ja, på en måte er det det. Med en god reiseleder. Veien videre er nemlig å finne noen som kan hjelpe deg med å tilpasse en totalløsning til din bedrift og dine behov. Verken mer eller mindre. En samarbeidspartner som også har kompetansen og kapasiteten til å hjelpe deg med å få mest mulig ut av systemene dine.

Profilbilde Kristine Maudal

Det er menneskene som utgjør forskjellen. Magien ligger i kombinasjonen av riktige systemer og hva vi kan hjelpe dere med å få ut av dem.

Profilbilde av smilende voksen mann uten hår, med skjorte og dressjakke
Odd Ingve Garpestad
Administrerende direktør i Proplan AS

Fordeler du kan se frem til i ditt nye skybaserte ERP-system

Som legger til rette for vekst, utvikling og et mye større kundefokus.

Alltid sikkert

Ansvaret for sikkerheten er overført fra deg og serverne dine, til Visma. Det fratar deg ikke alle forpliktelser, men byrden er langt lavere enn ved jordbaserte løsninger. Og sikkerhetskopiering går automatisk.

Alltid oppdatert

Dere trenger ikke lenger «stenge ned i timesvis» for å gjennomføre omstendelige oppgraderinger. De skjer fortløpende og sikrer at siste funksjonalitet alltid er på plass.

Alltid tilgjengelig

Du og dine ansatte kan logge på fra hvor som helst, og uten å irritere dere grønne over dårlige Citrix-oppkoblinger. Det eneste dere trenger et internettilgang.

Reduserte kostnader

Kostnadene knyttet til maskinvare, drift og IT er borte. Det er ikke lisenser lenger, men kostnader basert på faktisk bruk av systemet.

Redusert tidsbruk

Integrasjoner mellom systemene og automatisering av prosesser bidrar til frigjøring av tid og ressurser, som tillater fokus på det som er deres kjernevirksomhet.

Bedre innsikt

Du får tilgang til rapporter og innsikt. Verktøyet OneStop Reporting er integrert i løsningen.

Les også: Hva er forskjellen på Visma.net ERP og Business NXT?

Hvordan fungerer en skyreise?

Pakkeliste

Hva skal du ha med? Vi kjører et forprosjekt med deg der vi kartlegger nåsituasjonen og forbereder reisen.

Sikkerhetskontroll

Kan alt du har pakket bli med på reisen? Har du valgt riktig størrelse på kofferten, eller må vi finne gode løsninger?

Boarding

Mens du venter på å gå ombord, har du mulighet for å gjøre deg kjent med reisemålet Business NXT.

Bilde av et fly som nærmer seg rullebanen og skal lande
En skyreise kan sees på som en flytur.
Ombordstigning

Vi kaller deg opp når det er din tur, og følger deg trygt gjennom hele reisen til du ankommer reisemålet.

Support

Selv om du er vel fremme og koser deg, er vi alltid klar til å løse små eller store utfordringer som måtte dukke opp. Vi har 51 konsulenter klare til å hjelpe deg, konsulenter som sertifiseres ukentlig.

Skyreisen blir bedre med en god leveransemodell i bunn

Modellen vi jobber ut ifra kaller vi PLM. Disse 3 bokstavene kan stå for allverdens, men hos oss står de for Proplan Leveranse Modell. En metode som funker. Det er lurt å velge ERP-leverandør med leveransemodell.

Les mer om PLM og hvordan du velger ERP-leverandør her.

Vil du vite mer? Send inn skjemaet så tar vi kontakt!

Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg at jeg har lest og godtatt Proplans Personvernerklæring.

Du kan også ringe eller sende oss en e-post

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hvordan skiller Business NXT seg fra andre skybaserte ERP-systemer på markedet?

Business NXT skiller seg fra andre skybaserte ERP-systemer ved å tilby en unik grad av tilpasningsmuligheter og skreddersydd funksjonalitet. Med åpent API gir Business NXT brukerne muligheten til å integrere systemet med andre applikasjoner og tilpasse løsningen etter deres spesifikke behov. Dette gir en høy grad av fleksibilitet som gjør det mulig for bedrifter å forme systemet i tråd med deres unike forretningsprosesser og krav.

Hvilke konkrete steg inkluderer et forprosjekt som kartlegger nåsituasjonen før en virksomhet går over til Business NXT, og hvordan bidrar dette til en vellykket overgang?

Forprosjektet før overgang til Business NXT innebærer en grundig kartlegging av virksomhetens nåværende situasjon, inkludert eksisterende systemer, prosesser og behov. Dette gjør det mulig å identifisere eventuelle utfordringer og behov for tilpasning eller integrasjon før overgangen. Gjennom en grundig analyse kan både virksomheten og implementeringspartneren forberede seg på en vellykket overgang ved å adressere potensielle utfordringer på forhånd og skreddersy løsningen for å møte virksomhetens spesifikke krav og mål.

Hva skal jeg velge, Visma net ERP eller Business NXT?

Du skal velge det systemet som passer best for deg og din bedrift. Og det vil en kartlegging vise. Vi hjelper deg med å tilpasse en totalløsning til akkurat din bedrift og dine behov. Magien ligger i kombinasjonen av riktige systemer og hva vi kan hjelpe dere med å få ut av dem.

Hva er et ERP-system?

Definisjonen på ERP er Enterprise resource planning – programvare som støtter opp om kjernen i bedriften din: Produksjon, lager, logistikk, salg, innkjøp og økonomi. En komplett guide til ERP finner du her.