Om oss

Vårt mål er at du lykkes.

Proplan menneskene
Vi skjønner at mulighetene dine for å lykkes i jobben er avhengig av mange faktorer. Men har du tenkt på at en av dem er systemene du bruker? De trenger du for å trygge den fremtidige konkurransekraften din. Et system er likevel bare et system. Magien ligger nemlig i hva du får ut av systemene dine. Og her kommer vi inn.

Ved å hjelpe deg til å ta i bruk skybaserte verktøy, spesialtilpasset bedriften og behovene dine, når vi vår visjon om å hjelpe deg inn i fremtiden. Vi har kunnskapen, erfaringen og teknologien til nettopp det.

For vår misjon er forenkling. Verdien vi skal levere til deg som kunde høres kanskje kjedelig ut, men er egentlig utrolig spennende: Forenkling av forretningsdriften. Gjennom rådgiving og digitalisering av prosesser. På den måten bidrar vi til at du øker verdiene dine.

Hos oss har det nemlig alltid handlet om noe mer enn bare systemer. Det handler om mennesker. Menneskene hos deg, og menneskene her hos oss.

For vi bryr oss! Om deg som kunde, kollegaene våre og partnerne våre. For det er ved å bry oss at vi gjør hverandre gode. Og da er åpenhet og ærlighet viktig. Slik at vi lærer, sammen. Det er verdiene våre.

Her kan du lese mer om fornøyde kunder som har lykkes.

Historien

Bondesønnen Odd Ingve Garpestad, fikk tidlig teft for business. Oppveksten på gård der det ble lagt stein på stein i god, gammel, jærsk ånd, kombinert med torghandel med nabobonden, sørget for det.

Da økonomi- og administrasjonsutdannelse, førstegangstjeneste og noen år som ansatt var unnagjort, kjente han på et ønske om å drive selv. Softwareselskapet Proplan så dagens lys i 1991.

Det gjorde også samarbeidet med den norske softwareprodusenten Visma. Og i flere år var videresalg av Vismas ERP-systemer, kjernen i Proplan.

Har markedet et behov? Ja, da har vi en mulighet!

Så var det disse menneskene da. Og menneskene hos kunde T. Stangeland hadde behov for noe mer enn ERP-systemet vi leverte. Nemlig timeføring. Da var det helt naturlig for Odd Ingve å sette Proplan i gang med egen softwareproduksjon.

En baby ble født, og etter hvert kom 2 markedsbehøvde søsken til, i det som ble Proplan Utvikling-familien:

👶🏻 Proplan Time, født 2005. Der over 30 000 brukere fører timene sine. Daglig.
👶🏻 Proplan Tiltak, født 2010. Hjelper tiltaksbedrifter til å få flere både ut i, og tilbake i, arbeid.
👶🏻 Proplan HRM, født 2020. HR-avdelingens bestevenn. Gjør manuelle HR-prosesser til historie, og tar seg av GDPR.

Hva gjør du når du har systemene, men mangler menneskene?

Noen ganger er det mangel på mennesker som er utløsende, et regnskapssystem er nemlig ingenting uten brukeren. Neste utvidelse av Proplan-familien ble dermed regnskapsbyrået Proplan Regnskap i 2011.

Denne type samarbeid med oss er naturligvis 100 % fleksibelt – helt etter hva du ønsker og trenger. Du er velkommen hos oss enten du trenger hjelp til litt, eller til alt. Hele regnskapet, hele lønnen, eller deler av det. I en periode eller for alltid.

Alt du trenger med andre ord - hos samme leverandør

Proplan AS

Softwareselskap som leverer systemene du trenger i jobben og kompetansen som hjelper deg til å få mest mulig ut av dem. Etablert: 1991

Proplan Regnskap

Regnskapsbyrå som er din bestevenn enten du trenger hjelp til litt eller til alt. I en periode eller for alltid. Vi er også supergode på rådgiving. Etablert: 2011

Proplan Utvikling

In-house utviklermiljø som både har egen programvare på agendaen, i tillegg til tilpasning av standard-systemer. Etablert: 2011

Vi er der du er - dette er oss

Vi tror på nærhet til deg som kunde. Derfor er vi der du er. Mye kan løses på Teams lærte pandemien oss, men det er noe med å sitte rundt det samme bordet. Møtes. Bli kjent. Og ikke minst, komme bort en tur om det skulle være noe. For det handler om menneskene, hos deg og hos oss.

Det er menneskene som utgjør Proplan. Nærmere 150 stykker, faktisk. Under finner du lenker til våre kontorer og informasjon om menneskene som jobber der.

Kartutsnitt fra sør-norge der byene med Proplan kontor er merket av