Visma net ERP

Visma net ERP er perfekt for bedrifter i vekst og passer deg som ønsker et standardisert system, uten spesialløsninger. Der du kun tar i bruk og betaler for de modulene du trenger.

Bilde av flere tannhjul og en mann i bakgrunnen - i hvert tannhjul er det et ikon som illustrerer samspillet

La oss hjelpe deg opp og frem med Visma net ERP

Visma net er basen, eller grunnmuren om du vil, der du plukker tilleggsmoduler og setter opp integrasjoner etter behov. Dermed får du verken mer eller mindre enn det du har bruk for. Tilpasset din bedrift. Smart, ikke sant?

Visma net ERP er nemlig

Skybasert

Som gir deg mulighet til å digitalisere og automatisere alt fra fakturering til myndighetsrapportering og godkjenningsflyt. Så kan du heller bruke tiden din på verdiskaping.

Billigere

Abonnementstjeneste betyr forutsigbare utgifter, reduserte driftskostnader og ingen tidkrevende oppgraderinger. Oppdateringer skjer ukentlig – som gjør at systemet blir bedre og bedre uke for uke.

Tilpasset deg

Åpent API og en haug med integrasjoner og tilleggsmoduler sørger for at Visma net kan tilpasses dine behov. Og finnes ikke integrasjonen fra før? Ja, da lager vi den for deg.

Visma net ERP er et moderne system i skyen

Dette komplette skybaserte systemet, der utgangspunktet er en grunnmur med tilleggsmoduler, har uendelige muligheter for tilpasninger og integrasjoner. Åpent API sørger for det.

Du får dermed et brukervennlig og skalerbart forretningssystem tilpasset din bedrift. Tilrettelagt for vekst og fremtid. Du utvider enkelt ved behov.

Automatiseringen av prosesser og tilgjengeligheten forenkler hverdagen og øker effektiviteten og produktiviteten. Dere jobber smartere. Du og dine kollegaer kan logge dere på hvor dere vil og med den enheten dere vil. Det eneste dere trenger er internett. Og dette uten å gå på bekostning av sikkerheten. Den er ivaretatt gjennom totrinns-autentisering og Visma net følger naturligvis ISO-standarder og EU-direktiv.

En annen stor fordel er at du jobber i sanntid. Du får til enhver tid oppdaterte rapporter og dashboards, og har med andre ord den innsikten og oversikten du trenger.

Siden dette er et norsk system, er det tilpasset det norske markedet når det kommer til blant annet lover og regler, moms og EHF. Og har integrasjon mot norske banker.

Visma net ERP er med andre ord perfekt for deg som leder en moderne bedrift i vekst og som ved hjelp av digitalisering og automatisering ønsker å øke verdiene, forenkle forretningsdriften og trygge den fremtidige konkurransekraften din.
Visma nett ERP moduloversikt med systemet i midten og alle modulene rundt

Automatisering av manuelle, interne rutiner og effektiv bruk av moderne systemer sto veldig sentralt i strategien for den videre veksten til Blueday. Valget falt til slutt på Visma net ERP kombinert med timeføringsverktøyet Proplan Time. Det sparer oss for enormt med tid.

Bilde av en blid voksen mann i dress, fra brystet opp.
Hans Petter Heggebø
Administrerende direktør Blueday Technology

Du har kommet til riktig sted – for vi kan Visma net ERP.

Vi har vært Visma-partner i over 30 år og sett mange i din situasjon. Med systemer som er utdaterte, for store, for små, ikke tilpasset bedriften, mangler integrasjoner, ikke gir deg den innsikten du trenger, er bygget rundt tidkrevende manuelle prosesser. Listen er lang.

Og disse utfordringene er ikke bare frustrerende for deg, de går også ut over bunnlinjen din.

Fremtiden ligger i skyen og her er 3 gode grunner til å ta turen opp dit:

  1. Økt lønnsomhet
  2. Bedre likviditet
  3. Høyere produktivitet
Er det bare å bytte system, da? 

Ja, på en måte er det det. Med en god reiseleder. Veien videre er nemlig å finne noen som kan hjelpe deg med å tilpasse en totalløsning til din bedrift og dine behov. Verken mer eller mindre. En samarbeidspartner som også har kompetansen og kapasiteten til å hjelpe deg med å få mest mulig ut av systemene dine.

Profilbilde Kristine Maudal
Kristine Maudal, ERP-guru

Det er menneskene som utgjør forskjellen. Magien ligger i kombinasjonen av riktige systemer og hva vi kan hjelpe dere med å få ut av dem.

Profilbilde av smilende voksen mann uten hår, med skjorte og dressjakke
Odd Ingve Garpestad
Administrerende direktør i Proplan AS

Fordeler du kan se frem til i ditt nye skybaserte ERP-system

Som legger til rette for vekst, utvikling og et mye større kundefokus.

Alltid sikkert

Dere bruker ikke et sekund av dagen til å tenke sikkerhet. Den er på plass og sikkerhetskopiering går automatisk.

Alltid oppdatert

Dere trenger ikke lenger «stenge ned i timesvis» for å gjennomføre omstendelige oppgraderinger. De skjer fortløpende og sikrer at siste funksjonalitet alltid er på plass.

Alltid tilgjengelig

Du og dine ansatte kan logge på fra hvor som helst, og uten å irritere dere grønne over dårlige Citrix-oppkoblinger.

Reduserte kostnader

Kostnadene knyttet til maskinvare, drift og IT er borte. Det er ikke lisenser lenger, men kostnader basert på faktisk bruk av systemet.

Redusert tidsbruk

Integrasjoner mellom systemene og automatisering av prosesser bidrar til frigjøring av tid og ressurser, som tillater fokus på det som er deres kjernevirksomhet.

Bedre innsikt

Du får tilgang til rapporter og innsikt. Verktøyet OneStop Reporting er integrert i løsningen.

Les også: Hva er forskjellen på Visma.net ERP og Business NXT?

Hvordan fungerer en skyreise?

Pakkeliste

Hva skal du ha med? Vi kjører et forprosjekt med deg der vi kartlegger nåsituasjonen og forbereder reisen.

Sikkerhetskontroll

Kan alt du har pakket bli med på reisen? Har du valgt riktig størrelse på kofferten, eller må vi finne gode løsninger?

Boarding

Mens du venter på å gå ombord, har du mulighet for å gjøre deg kjent med reisemålet Visma net ERP.

Bilde av koffert som er så full av klær at den ikke kan lukkes med en person som sitter oppå den
En skyreise kan sees på som en flytur.
Ombordstigning

Vi kaller deg opp når det er din tur, og følger deg trygt gjennom hele reisen til du ankommer reisemålet.

Support

Selv om du er vel fremme og koser deg, er vi alltid klar til å løse små eller store utfordringer som måtte dukke opp. Vi har 51 konsulenter klare til å hjelpe deg, konsulenter som sertifiseres ukentlig.

Skyreisen blir bedre med en god leveransemodell i bunn

Modellen vi jobber ut ifra kaller vi PLM. Disse 3 bokstavene kan stå for allverdens, men hos oss står de for Proplan Leveranse Modell. En metode som funker. Det er lurt å velge ERP-leverandør med leveransemodell.

Les mer om PLM og hvordan du velger ERP-leverandør her.

Vil du vite mer? Send inn skjemaet så tar vi kontakt!

Du kan også ringe eller sende oss en e-post

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hvordan fungerer integrasjonen av Visma net ERP med andre systemer, og er det enkelt å implementere nye integrasjoner hvis de ikke allerede eksisterer?

Integrasjon mellom Visma net ERP og andre systemer fungerer ved å benytte det åpne API-et. Dette gir fleksibilitet til å tilpasse systemet til bedriftens behov.

Hvilken type støtte og opplæring tilbys for å sikre en smidig overgang til Visma net ERP?

Støtte og opplæring tilbys som en del av overgangsprosessen til Visma net ERP. Dette kan omfatte opplæringsprogrammer, veiledning fra erfarne konsulenter og tilgang til ressurser som hjelper bedrifter med å forstå og ta i bruk systemet på en effektiv måte. Vi tilbyr også supportavtale slik at du til en fast pris får den hjelpen du trenger.

Er Visma net ERP tilpasset den norske markedet?

Visma net ERP er tilpasset det norske markedet, og har funksjoner som er i samsvar med norsk lovgivning, momssystemer og EHF-standarder. Videre tilbyr Visma net ERP integrasjon med norske banker, noe som sikrer smidig håndtering av økonomiske transaksjoner i samsvar med lokale krav.

Hva skal jeg velge, Visma net ERP eller Business NXT?

Du skal velge det systemet som passer best for deg og din bedrift. Og det vil en kartlegging vise. Vi hjelper deg med å tilpasse en totalløsning til akkurat din bedrift og dine behov. Magien ligger i kombinasjonen av riktige systemer og hva vi kan hjelpe dere med å få ut av dem.

Hva er et ERP-system?

Definisjonen på ERP er Enterprise resource planning – programvare som støtter opp om kjernen i bedriften din: Produksjon, lager, logistikk, salg, innkjøp og økonomi. En komplett guide til ERP finner du her.