Lønn

Lønnskjøring fra A – Å, enten du ønsker at vi tar hele jobben, eller bare deler av den.

Nærbilde av en smilende damene med halvlangt blondt hår som jobber på kontor
Vi forstår viktigheten av å ha en pålitelig og effektiv lønnsavdeling, uansett størrelsen på virksomheten din. Enten du trenger fullstendig outsourced lønnsadministrasjon eller bare støtte på deler av prosessen, er vi her for å hjelpe.

Lønnskjøring fra A – Å

Vi tar hånd om alle aspekter ved lønnskjøringen, fra registrering av timer til utbetaling av lønn. Enten det gjelder faste ansatte, midlertidig personell eller frilansere, kan du stole på oss for nøyaktig og rettidig lønnsbehandling.

Backup-avtale

Som en del av våre tjenester tilbyr vi en "Backup-avtale" som sikrer at lønnen alltid blir håndtert korrekt, selv i uforutsette situasjoner som permisjon, sykdom eller nedbemanning. Vi har et dedikert team som sikrer at alle ansatte får sin lønn til rett tid og at nødvendig informasjon blir rapportert til offentlige instanser.

Outsourcing

Å håndtere lønnsarbeidet internt kan være utfordrende og tidkrevende. Vår outsourcingtjeneste gir deg muligheten til å frigjøre ressurser og fokusere på kjernevirksomheten din, samtidig som du er trygg på at lønnsprosessene blir utført profesjonelt og i samsvar med gjeldende lover og regler.

Fleksible løsninger

Vi tilpasser våre løsninger etter dine spesifikke behov og krav. Enten du trenger fullstendig lønnsadministrasjon eller bare støtte på noen områder, kan vi skreddersy en løsning som passer for deg.

Sikkerhet og konfidensialitet

Vi tar sikkerheten til dine data på alvor. Autentisering og streng adgangskontroll sikrer at dine sensitive lønnsdata blir håndtert trygt og konfidensielt.

Erfarne fagfolk

Vårt team består av erfarne lønnskonsulenter med bred kompetanse innen lønnsområdet. Vi holder oss oppdatert på de siste endringene i lover og regler, slik at du kan være trygg på at din lønnsadministrasjon er i gode hender.

Vi er bare 2 stykker på økonomi; meg og administrasjonssekretæren, som har ansvaret for å kontere bilag og kjøre lønn. Da er det trygt å vite at det finnes en back-up om en av oss skulle bli syke. Det er jo ikke aktuelt å ikke betale ut lønn, for eksempel.

Bilde av en smilende dame med langt lyst hår, sort hvitt
Lena Hareide-Skimten
Økonomi- og administrasjonssjef i Stavanger Symfoniorkester, SSO

Vil du vite mer? Send inn skjemaet så tar vi kontakt!

Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg at jeg har lest og godtatt Proplans Personvernerklæring.

Du kan også ringe eller sende oss en e-post