Regnskap

Flytt regnskapet til oss. Så skreddersyr vi sammen den beste løsningen for dere.

Bilde av tre smilende damer med sort genser som jobber i Proplan Regnskap
Vi kan bistå bedriften din med regnskapsoppgaven. Kanskje vi kan fungere som din økonomiavdeling?

Du velger selv hvor mye du ønsker å benytte deg av våre tjenester, enten om vi skal ta deler av eller hele regnskapsjobben. Mange bedrifter vil kunne oppnå store fordeler ved å sette bort hele eller deler av økonomi- og regnskapsfunksjonene i bedriften.

Hva er fordelene med å outsource regnskaps- og økonomitjenestene?

Først og fremst frigjør det verdifull tid og ressurser for virksomheten. Ved å overlate regnskapet til oss, kan du som bedriftseier eller leder fokusere på kjernevirksomheten, strategisk planlegging og vekstinitiativer. Dette kan være avgjørende for å oppnå konkurransefordeler og møte markedsbehov raskere.

Videre gir outsourcing av regnskapstjenester tilgang til ekspertise og kompetanse som kanskje ikke finnes internt i bedriften. Vi har dedikerte fagfolk som er oppdatert på de nyeste regelverkene, beste praksisene og teknologiske verktøyene som kreves for nøyaktig og effektiv regnskapsføring. Dette reduserer risikoen for feil og unøyaktigheter, samtidig som det sikrer full overholdelse av skattelover og forskrifter.

Outsourcing kan også bidra til kostnadsbesparelser. Ved å eliminere behovet for å ansette og opplære internt regnskapspersonale, samt investere i dyre programvareløsninger, kan du redusere dine faste kostnader betydelig. Vi tilbyr fleksible tjenester tilpasset dine behov, noe som gjør det mulig å skalere opp eller ned etter behov, avhengig av virksomhetens størrelse og kompleksitet.

Til slutt kan outsourcing av regnskapstjenester gi deg en økt grad av trygghet og sikkerhet. Ved å overlate regnskapet til våre pålitelige og erfarne fagfolk, er du sikker på at økonomiske data blir behandlet konfidensielt og i samsvar med gjeldende lover og forskrifter. Dette skaper tillit hos investorer, kunder og andre interessenter, og bidrar til å styrke bedriftens omdømme og bærekraft på lang sikt.

Proplan Regnskap er godkjent av Regnskap Norge

På tampen av 2023 bestod vi kvalitetskontrollen til Regnskap Norge. Hva betyr det for deg? Jo, at vi leverer høy kvalitet i vårt arbeid. Å bestå denne kontrollen beviser altså at vi drives forsvarlig, og gir deg som kunde trygghet for vår riktige etterlevelse av lover og regler. Grundig kontrollert av Regnskap Norge.

For med ny og superstreng regnskapslov og økte krav til dokumentasjon, er det viktig at du som kunde vet at du er trygg hos oss. Dette kan vi.

Programvare i skyen

Proplan Regnskap har som mål alltid å gjøre jobben så enkel og effektiv for deg som kunde som mulig. Med brukervennlige systemer og programvare fra en rekke kjente leverandørerreduserer vi manuelt arbeid og automatiserer de oppgaver som tillater det.

Proplan Regnskap er en del av softwarehuset Proplan. Det betyr at vi bruker det nyeste innen teknologi når vi jobber for deg. Hos oss får du en totalleverandør som kan levere både topptrente regnskaps- og lønnsrådgivere og konsulenter som får de ulike systemene til å snakke sammen.

Skybaserte systemer er alltid tilgjengelig, gir full fleksibilitet og tilgang fra hvor som helst. Det er også alltid oppdatert og sikkert.

Vil du vite mer? Send inn skjemaet så tar vi kontakt!

Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg at jeg har lest og godtatt Proplans Personvernerklæring.

Du kan også ringe eller sende oss en e-post