OneStop Reporting

Her får du innsikten du trenger, samlet på ett og samme sted. Ta beslutninger basert på ting du vet, ikke ting du tror.

Dashboard med 4 grafer
Rapporteringsløsningen OneStop Reporting er inkludert i både Business NXT og Visma net ERP. Det er et fleksibelt og robust verktøy som lar deg benytte ferdigdefinerte rapporter, eller skreddersy egne. Som oppfyller kravene til økonomiavdelingen når det kommer til rapportering og budsjettering.

Med denne løsningen får du innsikten og grunnlaget du trenger til å ta bedre beslutninger. Basert på ting du vet, ikke ting du tror. Og siden OneStop er ferdig integrert med ERP-systemene fra Visma, er du raskt i gang.

OneStop Reporting er et verktøy som oppfyller kravene og behovene til økonomiavdelingen når det gjelder rapportering og budsjettering. I tillegg dekker systemet også andre områder, som prognoser, kontantstrømanalyse, konsolidering og KPI-rapportering.

Tilpass rapporter

Skreddersy egne rapporter med enkel dra-og-slipp funksjon, som presenterer nøkkeltall og viktig informasjon for din bedrift.

Automatiser prosesser

Spar tid ved å fjerne manuelle budsjettprosesser med en dynamisk og interaktiv budsjettløsning, komplett på web.

Del dashboards

Presenter dataene dine på en visuell og enkel måte, som både er lett å dele og lett for mottaker å forstå.

Skalerbar rapportering

OneStop leveres med ett sett standardrapporter og budsjettformularer, klare til bruk. Du kan enkelt sette sammen egne rapportpakker og legge til kommentar i rapportene, før publisering.

Kun fantasien setter grenser

OneStop tilbyr Excel-grensesnitt for design og redigering av rapport- og budsjettmaler. I Report Designer jobber du med "dra-og-slipp", som forenkler designprosessen betydelig.

Automatisert publisering

Forestill deg en løsning som automatiserer kjøring og publisering av rapporter. Du velger rapportmal, hvilket selskap rapporten skal kjøres på, hvem den skal til og når den skal kjøres og publiseres.

Hvorfor du skal velge OneStop Reporting?

Jo, her har du 5 gode grunner til å ta i bruk OneStop reporting. Løsningen

  1. gir deg tilpassede rapporter som presenterer nøkkeltall og viktig informasjon for din bedrift
  2. sparer deg for verdifull tid ved å fjerne manuelle budsjettprosesser med en dynamisk og interaktiv budsjettløsning, komplett på web
  3. byr på analyser som gir et solid grunnlag for forretningsbeslutninger, basert på veldokumentert data
  4. gjør det mulig å lage egne rapporter og administrere egne budsjetteringsprosesser
  5. er designet for å være et verktøy som oppfyller kravene og behovene til økonomiavdelingen når det gjelder rapportering og budsjettering. I tillegg dekker OneStop Reporting også andre områder, som prognoser, kontantstrømanalyse, konsolidering og KPI-rapportering

Fagkonsulent i Proplan, Carl Kaspar Strømme, blid mann med kort hår og blå skjorte som smiler mot kamera
Carl Kaspar Strømme, vår OneStop-guru, gleder seg til å hjelpe deg med å ta i bruk OneStop Reporting.
Har du ERP-system fra Visma, har du OneStop Reporting. Vi hjelper deg å komme i gang!

Vil du vite mer? Send inn skjemaet så tar vi kontakt!

Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg at jeg har lest og godtatt Proplans Personvernerklæring.

Du kan også ringe eller sende oss en e-post

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Jeg har ERP-system fra Visma, er OneStop Reporting inkludert?

Ja, OneStop er inkludert og fullintegrert i Vismas ERP-systemer.

Hva brukes OneStop Reporting til?

OneStop Reporting er et verktøy økonomiavdelingen trenger når det gjelder rapportering og budsjettering. Systemet dekker også andre områder, som prognoser, kontantstrømanalyse, konsolidering og KPI-rapportering.

Kan jeg finne ut av OneStop Reporting selv?

Selvsagt kan du det. Og Visma har også fine instruksjonsvideoer i Visma Learning Universe som guider deg.

Ønsker du imidlertid å komme raskt i gang og få på plass effektiv budsjettering og rapportering, anbefaler vi at du får hjelp av noen som kan systemet. Det vil spare deg for masse tid og gi økonomiavdelingen din det verktøyet de trenger, raskere.

Kan Proplan hjelpe meg med OneStop Reporting?

Det kan vi! Vår OneStop-guru, Carl Kaspar, klør i fingrene etter å gi deg kontroll på budsjetteringen og rapporteringen. Han har over 10 års erfaring med å hjelpe bedrifter til å få mer ut av dataene sine. Fyll ut skjema over, så hører du fra oss.

Jeg har Power BI, trenger jeg OneStop Reporting i tillegg?

OneStop Reporting og Power BI er to forskjellige løsninger som kompletterer hverandre. Det vil si du vil ha stor nytte av begge to.

OneStop er fullintegrert med Visma sine produkter, og er en ferdig datamodell der veien er kort til ferdig rapport. Bruker et Excel-grensesnitt og skriver tilbake til Visma-tabeller. Brukes hovedsakelig til budsjettering og regnskapsrapporter. OneStop mangler integrasjon med flere kilder og du må kjøre rapport på nytt ved endring av filter.

Power BI gir dynamisk rapportering i rapporten, har mange visuelle muligheter og er et kraftig analyse-verktøy på store datamengder. Kan integreres med mange kilder i samme modell. Power BI har en høyere terskel for å komme i gang versus OneStop og gir mindre fleksibilitet rundt formattering av tabeller som f.eks. regnskapsrapporter.